Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FCTC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9103
FCTC Dragons F.C.
523attb Tactiek ΠΕΛΛΑ
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
70.5 gemiddelde waardering 77.5
wonderbaarlijk Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen briljant


3e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Komínek verovert de bal door een tackle van achteren. Komínek met een sublieme pass. Fatalski rent richting de bal. Fatalski schiet op doel. Bùi Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Piškor kopt de bal weg. Piškor probeert de bal met de borst te controleren. Ološtiak rent richting de bal. Piškor verovert de bal door een tackle van achteren. Piškor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Radke rent richting de bal. Radke met een sublieme pass. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Dragons F.C. 1:0

13e minuut.
Handza verovert de bal door een tackle van achteren. Handza geeft een hoge lob. Modarelli speelt de bal door. Matzourakis geeft de bal voor. Piškor krijgt zijn hoofd ertegen. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lewkowicz met een sublieme pass. Baro rent richting de bal. Komínek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piškor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Santos met een sublieme pass. Radke speelt de bal door. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu schiet op doel. Bùi Dương bokst de bal weg.

28e minuut.
Baro kopt de bal weg. Klungelig pakt Ološtiak de bal. Piškor bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškor haalt uit met een fantastische trap. Calderón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCTC - Dragons F.C. 1:1

31e minuut.
Utkan geeft een hoge lob. Radke kopt de bal weg. Fatalski is nu in balbezit. Fatalski haalt uit met een fantastische trap. Bùi Dương werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Dragons F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 57%, Dragons F.C. 43%.
FCTC - Dragons F.C. 2:1

48e minuut.
Fatalski is nu in balbezit. Deho onderschept slim de pass. Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu schiet op doel. Bùi Dương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radke geeft een hoge lob. Fatalski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Dragons F.C. 3:1

54e minuut.
Scattaglia passt de bal zonder na te denken. Matzourakis is nu in balbezit. Matzourakis passt de bal in één keer door. Piškor bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškor draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Marut bereikt de bal nog maar net als eerste. Marut geeft de bal voor. Scattaglia kopt de bal weg. Baro is nu in balbezit. Baro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Matzourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzourakis passt de bal zonder na te denken. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Piškor krijgt zijn hoofd ertegen. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ološtiak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Marut bereikt de bal nog maar net als eerste. Marut geeft een lange en hoge pass. Baro rent richting de bal. Baro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Dragons F.C. 3:2

60e minuut.
Ološtiak speelt de bal door. Barnák rent richting de bal. Piškor onderschept slim de pass. Piškor haalt uit met een fantastische trap. Calderón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCTC - Dragons F.C. 3:3

71e minuut.
Handza passt de bal zonder na te denken. Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Radke met een sublieme pass. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu schiet op doel. Bùi Dương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radke geeft een lange en hoge pass. Loosli heeft problemen om de bal te vangen. Radke onderschept slim de pass. Radke geeft de bal voor. Fatalski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bùi Dương probeert wanhopig de bal te grijpen. Fatalski rent richting de bal. Fatalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Dragons F.C. 4:3

73e minuut.
Petrescu rent richting de bal. Petrescu passt de bal in één keer door. Fatalski is nu in balbezit. Fatalski schiet op doel. Bùi Dương maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Dragons F.C. 5:3

79e minuut.
Scattaglia speelt de bal door. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz met een sublieme pass. Baro rent richting de bal. Baro haalt uit met een fantastische trap. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Ološtiak heeft problemen om de bal te vangen. Piškor bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCTC - Dragons F.C. 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTC 58%, Dragons F.C. 42%.
FCTC - Dragons F.C. 5:4