Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: N&D Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 423
N&D FC MCG
G1 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Jüriöö probeert naar een medespeler te passen. Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bosnyák raakt geblesseerd tijdens het duel. Jüriöö zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Purcărea bokst de bal weg.

4e minuut.
Moţoc onderschept slim de pass. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Comănescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC MCG 1:0

8e minuut.
Clondescu onderschept slim de pass. Clondescu probeert naar een medespeler te passen. Chiper met een sublieme pass. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Moţoc met de inworp. Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnyák geeft een lange en hoge pass. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N&D - FC MCG 1:1

34e minuut.
Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac verovert de bal door een tackle van achteren. Gânsac passt de bal in één keer door. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Miclea is nu in balbezit. Miclea geeft de bal voor. Moţoc heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N&D 48%, FC MCG 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N&D - FC MCG 1:1

46e minuut.
Burchacki kopt de bal weg. Komlosi is nu in balbezit. Abdu Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ... Purcărea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC MCG 1:2

50e minuut.
Bosnyák rent richting de bal. Bosnyák passt de bal zonder na te denken. Abdu Omer met een sublieme pass. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Abdu Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Omer passt de bal in één keer door. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC MCG 1:3

74e minuut.
Gânsac heeft problemen om de bal te vangen. Jüriöö rent richting de bal. Jüriöö passt de bal met de wreef. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş met een sublieme pass. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Abdu Omer passt de bal in één keer door. Jüriöö speelt de bal door. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki haalt uit met een fantastische trap. Purcărea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dassé onderschept slim de pass. Comănescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Díaz. Martínez Díaz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Dassé geeft de bal voor. Inworp. Năsosu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Comănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N&D 55%, FC MCG 45%.
N&D - FC MCG 1:3