Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FFB Sokker Academy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3884
FFB Sokker Academy Polska Tiki-Taka
5312 Tactiek Abab
38% Balbezit 62%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.1 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Mingqing is nu in balbezit. Mingqing passt de bal met de wreef. Tutka is nu in balbezit. Jaén verovert de bal door een tackle van achteren. Jaén schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Tomassina geeft een lange en hoge pass. Dvořáček kopt de bal weg. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén draait met de bal, schiet en ... Langsdorff werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Frycz passt de bal met de wreef. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Dvořáček is nu in balbezit. Dvořáček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Dvořáček is nu in balbezit. Dvořáček draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lucero de bal onder controle te krijgen. Langsdorff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kotuniak rent richting de bal. Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Dvořáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaén rent richting de bal. Jaén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski passt de bal met de wreef. Dvořáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvořáček schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Polska Tiki-Taka 0:1

20e minuut.
Sowinetz heeft problemen om de bal te vangen. Sowinetz passt de bal zonder na te denken. Mozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvořáček onderschept slim de pass. Dvořáček draait met de bal, schiet en ... Langsdorff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaén is nu in balbezit. Dvořáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvořáček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tutka kopt de bal weg. Lucero heeft problemen om de bal te vangen. Jaén is nu in balbezit. Dvořáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvořáček haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chlastawa kopt de bal weg. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Głusejdo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Frycz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frycz met een snel genomen vrije trap. Fikár rent richting de bal. Fikár passt de bal zonder na te denken. Jaén rent richting de bal. Jaén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mingqing is nu in balbezit. Mingqing passt de bal in één keer door. Tomassina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowinetz verovert de bal door een tackle van achteren. Sowinetz schiet op doel. Edipoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adašević komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Chlastawa probeert naar een medespeler te passen. Fikár rent richting de bal. Fikár passt de bal in één keer door. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén schiet op doel. Langsdorff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 63%, Polska Tiki-Taka 37%.
FFB Sokker Academy - Polska Tiki-Taka 0:1

46e minuut.
Bizzarri komt het veld opgelopen. Sorelli komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kotuniak met een snelle inworp. Girard is nu in balbezit. Jaén onderschept slim de pass. Jaén haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Polska Tiki-Taka 0:2

52e minuut.
Fikár passt de bal zonder na te denken. Jaén rent richting de bal. Dvořáček rent richting de bal. Dvořáček draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Polska Tiki-Taka 0:3

70e minuut.
Klaudzinski is nu in balbezit. Jaén rent richting de bal. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski heeft problemen om de bal te vangen. Klaudzinski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tutka passt de bal in één keer door. Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak geeft een hoge lob. Dvořáček rent richting de bal. Dvořáček haalt uit met een fantastische trap. Langsdorff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski speelt de bal door. Dvořáček rent richting de bal. Dvořáček draait met de bal, schiet en ... Langsdorff probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

86e minuut.
Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén passt de bal zonder na te denken. Fikár rent richting de bal. Fikár geeft een hoge lob. Dvořáček springt en kopt de bal. Langsdorff bokst de bal weg.

89e minuut.
Sorelli is nu in balbezit. Gilewski onderschept slim de pass. Voiculescu geeft een hoge lob. Sowinetz is nu in balbezit. Sowinetz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chlastawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 58%, Polska Tiki-Taka 42%.
FFB Sokker Academy - Polska Tiki-Taka 0:3