Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT Tirol United
523 Tactiek smv
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten solide
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Lopes passt de bal in één keer door. Jakovina rent richting de bal. Jakovina geeft een lange en hoge pass. Lopes maakt een snoekduik en kopt de bal. Pieszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tkacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihliuc geeft een hoge lob. Ragot controleert de bal met de borst. Lopes is nu in balbezit. Lopes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Tirol United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 64%, Tirol United 36%.
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Tirol United 0:1

68e minuut.
Mihliuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mihliuc geeft een hoge lob. Lopes kopt de bal weg. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter haalt uit met een fantastische trap. Pieszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter geeft de bal voor. Ragot heeft problemen om de bal te vangen. Jakovina rent richting de bal. Jakovina schiet op doel. Pieszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Tkacz met de inworp. Ioanin geeft een lange en hoge pass. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes schiet op doel. Pieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Tirol United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 50%, Tirol United 50%.
SAINT LOUIS ACADEMY FOOT - Tirol United 0:2