Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: O.Φ.Η. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4801
O.Φ.Η. SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
alarma Tactiek κοκ
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 43
adequate Schieten good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Kontolazos rent richting de bal. Kontolazos passt de bal met de wreef. Commans is nu in balbezit. Commans geeft een hoge lob. Ujazdowski krijgt zijn hoofd ertegen. Zografakis bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Markoulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Commans bereikt de bal nog maar net als eerste. Commans passt de bal met de wreef. Kačavenda rent richting de bal. Kačavenda draait met de bal, schiet en ... Zografakis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Munhoz geeft een hoge lob. Zografakis met een sublieme pass. Kokkaliaris kopt de bal weg. Therianos is nu in balbezit. Therianos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Therianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Commans onderschept slim de pass. Commans probeert naar een medespeler te passen. Kačavenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačavenda schiet op doel. Zografakis bokst de bal weg.

21e minuut.
Therianos passt de bal in één keer door. Markuksela is nu in balbezit. Met opzet legt Kokkaliaris zijn tegenspeler op de grond. Kokkaliaris krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kapoutzidis speelt de bal door. Kouis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon rent richting de bal. Kouis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valtinos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kapoutzidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontolazos geeft een lange en hoge pass. Kosionis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 61%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 39%.
O.Φ.Η. - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:0

48e minuut.
Pelé passt de bal zonder na te denken. Munhoz rent richting de bal. Munhoz passt de bal zonder na te denken. Commans rent richting de bal. Commans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kontolazos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Starenios komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Markuksela verovert de bal door een tackle van achteren. Markuksela geeft de bal voor. Kačavenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačavenda schiet op doel. Zografakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
O.Φ.Η. - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:1

76e minuut.
Pelé onderschept slim de pass. Pelé passt de bal met de wreef. Therianos geeft een hoge lob. Kosionis is nu in balbezit. Kosionis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dixon geeft een hoge lob. Inworp. Kapoutzidis met een snelle inworp. Kouis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 47%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O.Φ.Η. - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Munhoz rent richting de bal. Munhoz speelt de bal door. Kačavenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačavenda haalt uit met een fantastische trap. Zografakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 72%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 28%.
O.Φ.Η. - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 52%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 48%.
O.Φ.Η. - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:2