Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Cicloneta F.C Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4084
La Cicloneta F.C Kolynos
La Cicloneta B Tactiek 5 2 w 2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
33.9 gemiddelde waardering 42.7
average Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen average


5e minuut.
Sylvinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coniglio rent richting de bal. Sylvinho is nu in balbezit. Sylvinho geeft de bal voor. Gaite maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Bajorski de bal onder controle te krijgen. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajorski. Sylvinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Coniglio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kołakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Baclini bereikt de bal nog maar net als eerste. Isoba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baclini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baclini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Kolynos 0:1

41e minuut.
Sylvinho rent richting de bal. Sylvinho passt de bal in één keer door. Baclini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baclini schiet op doel. Konkiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 65%, Kolynos 35%.
La Cicloneta F.C - Kolynos 0:1

57e minuut.
Bajorski onderschept slim de pass. Bajorski met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabezón de bal. Michnowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnowiec geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kon rent richting de bal. Kon geeft de bal voor. Isoba rent richting de bal. Sylvinho onderschept slim de pass. Sylvinho haalt uit met een fantastische trap. Kołakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Michnowiec geeft de bal voor. Karakaş met een sublieme pass. Daar is Ordoñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaite rent richting de bal. Gaite draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bajorski speelt de bal door. Ordoñez is nu in balbezit. Baclini begaat een overtreding. Baclini krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sylvinho geeft de bal voor. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal in één keer door. Gavaldà rent richting de bal. Gavaldà haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kon geeft een hoge lob. Baclini kopt de bal weg. Sylvinho is nu in balbezit. Sylvinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sylvinho is nu in balbezit. Sylvinho schiet op doel. Kołakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 52%, Kolynos 48%.
La Cicloneta F.C - Kolynos 0:1