Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UKS Będusz Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11405
UKS Będusz Real Bublitz
asd Tactiek teste3
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
59.9 gemiddelde waardering 62.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
solid Verdedigen outstanding


6e minuut.
Malkhazyan met een snelle inworp. Chavos rent richting de bal. Bilac verovert de bal door een tackle van achteren. Bilac geeft een hoge lob. Rodrigo krijgt zijn hoofd ertegen. Sladojević bokst de bal weg.

10e minuut.
Plizga is nu in balbezit. Plizga geeft een hoge lob. Malkhazyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodrigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Miranda probeert de bal aan de voet te houden. Román is nu in balbezit. Santa Cruz onderschept slim de pass. Santa Cruz geeft een hoge lob. Saguier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Giubbini met een sublieme pass. Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo passt de bal zonder na te denken. Doreski is nu in balbezit. Doreski haalt uit met een fantastische trap. Sladojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Santa Cruz geeft de bal voor. Madisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier onderschept slim de pass. Saguier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Real Bublitz 0:1

24e minuut.
Chavos is nu in balbezit. Rodrigo onderschept slim de pass. Efir bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Santa Cruz de bal. Santa Cruz met een sublieme pass. Saguier rent richting de bal. Saguier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass. Saguier springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Reguero de bal. Rodríguez Reguero probeert naar een medespeler te passen. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz geeft een hoge lob. Saguier maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyenge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda geeft een hoge lob. Santa Cruz kopt de bal weg. Saguier rent richting de bal. Saguier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Giubbini is nu in balbezit. Giubbini passt de bal in één keer door. Efir geeft de bal voor. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doreski kopt de bal weg. Cyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo onderschept slim de pass. Rodrigo draait met de bal, schiet en ... Sladojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UKS Będusz - Real Bublitz 1:1

42e minuut.
Bilac met de inworp. Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski passt de bal zonder na te denken. Doreski is nu in balbezit. Doreski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sladojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilac met een snelle inworp. Loczkowski speelt de bal door. Doreski rent richting de bal. Doreski draait met de bal, schiet en ... Sladojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 52%, Real Bublitz 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Będusz - Real Bublitz 1:1

59e minuut.
Román geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Reguero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santa Cruz de bal. Santa Cruz geeft een hoge lob. Saguier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peladeiro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chavos is nu in balbezit. Bilac onderschept slim de pass. Bilac speelt de bal door. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo haalt uit met een fantastische trap. Sladojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bolanowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - Real Bublitz 2:1

66e minuut.
Loczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Román onderschept slim de pass. Saguier is nu in balbezit. Saguier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski passt de bal met de wreef. Bilac heeft problemen om de bal te vangen. Bilac geeft een hoge lob. Rodrigo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Efir passt de bal in één keer door. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Efir verovert de bal door een tackle van achteren. Rodrigo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peladeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peladeiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bolanowski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 38%, Real Bublitz 62%.
UKS Będusz - Real Bublitz 2:1