Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3199
Atlético Neiva Osos Salvajes
N_43w2 Tactiek la cueva
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 37.1
formidable Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Noblet passt de bal zonder na te denken. Vega rent richting de bal. Roundabout begaat een overtreding. Vega raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vega neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Barbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Meza probeert naar een medespeler te passen. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Barbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 1:0

12e minuut.
Colombatti geeft een lange en hoge pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zincirkıran krijgt een gele kaart. Vega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suárez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vega maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 2:0

16e minuut.
Meza geeft de bal voor. Vega kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bogacki de bal onder controle te krijgen. Noblet rent richting de bal. Noblet haalt uit met een fantastische trap. Barbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăgoescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Zincirkıran de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meza zal de hoekschop nemen. Vega maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vega de bal. Vega schiet op doel. Barbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 3:0

23e minuut.
Noblet bereikt de bal nog maar net als eerste. Noblet passt de bal zonder na te denken. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Barbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Meza speelt de bal door. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincirkıran rent richting de bal. Vega onderschept slim de pass. Vega draait met de bal, schiet en ... Barbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez passt de bal zonder na te denken. Meza is nu in balbezit. Meza geeft de bal voor. Vega maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bordehere rent richting de bal. Colombatti verovert de bal door een tackle van achteren. Colombatti passt de bal in één keer door. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Vega haalt uit met een fantastische trap. Barbe speelt de bal door. Suárez kopt de bal weg. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sponga kopt de bal weg. Colombatti rent richting de bal. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Chávez komt het veld opgelopen. Bueno komt het veld opgelopen. Lozano komt het veld opgelopen. Macgregor komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza geeft een lange en hoge pass. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Barbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 4:0

45e minuut.
Daar is Cimermanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega passt de bal in één keer door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Neiva 29%, Osos Salvajes 71%.
Atlético Neiva - Osos Salvajes 4:0

48e minuut.
Sponga kopt de bal weg. Bueno is nu in balbezit. Bueno geeft een hoge lob. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Lozano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Bogacki geeft een lange en hoge pass. Bueno probeert naar een medespeler te passen. Meza heeft problemen om de bal te vangen. Meza geeft een hoge lob. Lozano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 5:0

51e minuut.
Bordehere rent richting de bal. Meza onderschept slim de pass. Meza geeft de bal voor. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... Barbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Meza geeft een hoge lob. Roundabout is nu in balbezit. Chávez onderschept slim de pass. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Barbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Daar is Roundabout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 6:0

60e minuut.
Vega passt de bal zonder na te denken. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza passt de bal met de wreef. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een hoge lob. Lozano maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Meza rent richting de bal. Meza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno geeft een hoge lob. Vega is nu in balbezit. Meza rent richting de bal. Meza draait met de bal, schiet en ... Barbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Roundabout rent richting de bal. Lozano onderschept slim de pass. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 7:0

72e minuut.
Baier speelt de bal door. Cimermanas is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Vega draait met de bal, schiet en ... Barbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bueno passt de bal zonder na te denken. Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal met de wreef. Meza is nu in balbezit. Meza passt de bal met de wreef. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 8:0

79e minuut.
Suárez passt de bal met de wreef. Daar is Meza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza met een sublieme pass. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zincirkıran met een harde bal richting middenveld. Suárez kopt de bal weg. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Barbe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bogacki rent richting de bal. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 9:0

83e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Meza is nu in balbezit. Meza geeft de bal voor. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft de bal voor. Lozano rent richting de bal. Lozano schiet op doel. Barbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Neiva - Osos Salvajes 10:0

88e minuut.
Zincirkıran kopt de bal weg. Chávez probeert de bal met de borst te controleren. Chávez passt de bal zonder na te denken. Meza is nu in balbezit. Meza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Neiva 24%, Osos Salvajes 76%.
Atlético Neiva - Osos Salvajes 10:0