Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cawthra North FC Elävä Elämä
alien patch Tactiek 442
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 35.4
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Marroni passt de bal zonder na te denken. Vera-Tudela heeft problemen om de bal te vangen. Gülmez met een sublieme pass. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Kurasbediani de bal. Kurasbediani passt de bal zonder na te denken. Talenciak rent richting de bal. Talenciak draait met de bal, schiet en ... Vasserot probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Levy geeft de bal voor. Felix met een sublieme pass. Vera-Tudela kopt de bal weg. Kurasbediani rent richting de bal. Kurasbediani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Talenciak probeert naar een medespeler te passen. Vera-Tudela is nu in balbezit. Vera-Tudela met een sublieme pass. Kurasbediani is nu in balbezit. Kurasbediani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 2:0

14e minuut.
Kurasbediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak is nu in balbezit. Kurasbediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurasbediani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 3:0

18e minuut.
Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaillancourt verovert de bal door een tackle van achteren. Vaillancourt passt de bal zonder na te denken. Kurasbediani rent richting de bal. Kurasbediani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vasserot trapt de bal weg. Yatmaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Levy de bal. Talenciak rent richting de bal. Talenciak haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Vera-Tudela is nu in balbezit. Vera-Tudela passt de bal in één keer door. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak draait met de bal, schiet en ... Vasserot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 4:0

27e minuut.
Levy met een sublieme pass. Talenciak is nu in balbezit. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley geeft de bal voor. Kurasbediani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yatmaz onderschept slim de pass. Yatmaz speelt de bal door. Quigley met een sublieme pass. Kurasbediani is nu in balbezit. Kurasbediani haalt uit met een fantastische trap. Vasserot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 5:0

35e minuut.
Quigley rent richting de bal. Quigley probeert naar een medespeler te passen. Kurasbediani rent richting de bal. Kurasbediani schiet op doel. Huhtakallio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 6:0

36e minuut.
Talenciak rent richting de bal. Talenciak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jokinen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gülmez neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Quigley speelt de bal door. Talenciak is nu in balbezit. Huhtakallio is nu in balbezit. Kurasbediani verovert de bal door een tackle van achteren. Kurasbediani schiet op doel. Vasserot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ziarkowski geeft een hoge lob. Daar is Talenciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Levy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 39%, FC Elävä Elämä 61%.
Cawthra North - FC Elävä Elämä 6:0

46e minuut.
Grubits komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Piruşca met een sublieme pass. Nummivuori is nu in balbezit. Yatmaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yatmaz krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Vaillancourt heeft problemen om de bal te vangen. Ziarkowski is nu in balbezit. Ziarkowski geeft een hoge lob. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak schiet op doel. Vasserot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 7:0

61e minuut.
Koivikko komt het veld opgelopen. Lammio komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Talenciak met een snelle inworp. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley met een sublieme pass. Kurasbediani is nu in balbezit. Kurasbediani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 8:0

75e minuut.
Ziarkowski speelt de bal door. Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Talenciak met een sublieme pass. Kurasbediani is nu in balbezit. Kurasbediani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Piruşca met een sublieme pass. Vaillancourt rent richting de bal. Vaillancourt speelt de bal door. Kurasbediani rent richting de bal. Kurasbediani draait met de bal, schiet en ... Vasserot bokst de bal weg. Talenciak is nu in balbezit. Talenciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 9:0

87e minuut.
Koivikko passt de bal in één keer door. Nummivuori rent richting de bal. Nummivuori passt de bal zonder na te denken. Bossaert rent richting de bal. Bossaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 9:1

90e minuut.
Kurasbediani rent richting de bal. Lammio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurasbediani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurasbediani legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - FC Elävä Elämä 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 48%, FC Elävä Elämä 52%.
Cawthra North - FC Elävä Elämä 10:1