Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSTANBUL FCTheBlade
***** Tactiek NewModded
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa rent richting de bal. Kampa met een sublieme pass. Gahn is nu in balbezit. Gahn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fryzjer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maturén de bal onder controle te krijgen. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn schiet op doel. Lavanya probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Buendía is nu in balbezit. Ur is nu in balbezit. Bzdęga verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdęga geeft de bal voor. Fam springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nyong geeft een lange en hoge pass. Wałdoch heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyong. Nyong krijgt een gele kaart. Wałdoch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wałdoch kan niet meer verder spelen. Käsler komt het veld opgelopen. Käsler met een snel genomen vrije trap. Tank maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Copită rent richting de bal. Ur onderschept slim de pass. Ur passt de bal in één keer door. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz haalt uit met een fantastische trap. Lavanya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tank speelt de bal door. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyong rent richting de bal. Käsler onderschept slim de pass. Käsler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kampa geeft een lange en hoge pass. Vaccu speelt de bal door. Ur probeert naar een medespeler te passen. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ur passt de bal zonder na te denken. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane geeft de bal voor. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler haalt uit met een fantastische trap. Đình Lân bokst de bal weg.

26e minuut.
Ur met een sublieme pass. Emiralmaz is nu in balbezit. Copită speelt de bal door. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Ur speelt de bal door. Kampa is nu in balbezit. Kampa passt de bal met de wreef. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Vaccu heeft problemen om de bal te vangen. Emiralmaz rent richting de bal. Vaccu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emiralmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ostroga wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa onderschept slim de pass. Kampa passt de bal zonder na te denken. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Lavanya bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marx komt het veld opgelopen. Wyczesany komt het veld opgelopen. Cueto komt het veld opgelopen. Antunes komt het veld opgelopen. Cabral komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 52%, FCTheBlade 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İSTANBUL - FCTheBlade 0:0

57e minuut.
Inworp. Grabulosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fam geeft de bal voor. Käsler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - FCTheBlade 0:1

59e minuut.
Ostroga verovert de bal door een tackle van achteren. Cueto is nu in balbezit. Cueto passt de bal met de wreef. Gahn rent richting de bal. Gahn draait met de bal, schiet en ... Lavanya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Gahn is nu in balbezit. Cueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueto passt de bal zonder na te denken. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wyczesany passt de bal zonder na te denken. Antunes rent richting de bal. Antunes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Lavanya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İSTANBUL - FCTheBlade 1:1

85e minuut.
Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga geeft de bal voor. Fam heeft problemen om de bal te vangen. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank haalt uit met een fantastische trap. Cabral bokst de bal weg.

86e minuut.
Inworp. Fam met de inworp. Buendía geeft een hoge lob. Tank krijgt zijn hoofd ertegen. Cabral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSTANBUL - FCTheBlade 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSTANBUL 58%, FCTheBlade 42%.
İSTANBUL - FCTheBlade 1:2