Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tiburones FC 2005 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3705
Tiburones FC 2005 gono real
valente Tactiek setenta hp
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 42.8
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro geeft een lange en hoge pass. Daar is Hammel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toma is nu in balbezit. Toma haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - gono real 1:0

5e minuut.
Qutuz probeert naar een medespeler te passen. Toma rent richting de bal. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hammel verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Taneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klingberg rent richting de bal. Klingberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zečević rent richting de bal. Zečević geeft de bal voor. Toro kopt de bal weg. Rašeta rent richting de bal. Rašeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klingberg geeft een hoge lob. Caça-Rato met een sublieme pass. Zečević kopt de bal weg. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Toma kopt de bal weg. Daar is Hammel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - gono real 2:0

27e minuut.
Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta passt de bal met de wreef. Toro is nu in balbezit. Toro speelt de bal door. Taneri is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klingberg kopt de bal weg. Zečević rent richting de bal. Zečević geeft de bal voor. Toma heeft problemen om de bal te vangen. Toma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Toro met de inworp. Juskowiak is nu in balbezit. Juskowiak speelt de bal door. Toma rent richting de bal. Toma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Qutuz de bal. Grøndalen onderschept slim de pass. Toro geeft de bal voor. Toma rent richting de bal. Toma schiet op doel. Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 29%, gono real 71%.
Tiburones FC 2005 - gono real 2:0

46e minuut.
Kolbaşı komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Toma is nu in balbezit. Toma probeert naar een medespeler te passen. Rašeta rent richting de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klingberg rent richting de bal. Klingberg geeft de bal voor. Caça-Rato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta schiet op doel. Paal! Çuhadar heeft problemen om de bal te vangen. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro geeft een lange en hoge pass. Rašeta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hammel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammel geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Măceşanu probeert de bal met de borst te controleren. Toro is nu in balbezit. Toro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Toma rent richting de bal. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta passt de bal met de wreef. Toma is nu in balbezit. Toma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Caça-Rato trapt de bal weg. Klingberg kopt de bal weg. Măceşanu heeft problemen om de bal te vangen. Toma rent richting de bal. Toma haalt uit met een fantastische trap. Caça-Rato bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rašeta maakt een snoekduik en kopt de bal. Caça-Rato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - gono real 3:0

61e minuut.
Pantović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta verovert de bal door een tackle van achteren. Rašeta passt de bal met de wreef. Klingberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingberg geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - gono real 4:0

69e minuut.
Rašeta passt de bal zonder na te denken. Toro rent richting de bal. Toro geeft de bal voor. Toma springt en kopt de bal. Caça-Rato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - gono real 5:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Rašeta de bal onder controle te krijgen. Măceşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta verovert de bal door een tackle van achteren. Toma rent richting de bal. Toma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Toro zal de hoekschop nemen. Rašeta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - gono real 6:0

73e minuut.
Rašeta is nu in balbezit. Rašeta passt de bal met de wreef. Toma is nu in balbezit. Toma schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Juskowiak speelt de bal door. Rašeta heeft problemen om de bal te vangen. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta schiet op doel. Caça-Rato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Juskowiak passt de bal in één keer door. Zečević rent richting de bal. Zečević passt de bal met de wreef. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Toro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juskowiak is nu in balbezit. Juskowiak geeft de bal voor. Rašeta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hammel de bal. Caça-Rato probeert wanhopig de bal te grijpen. Toma rent richting de bal. Toma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - gono real 7:0

83e minuut.
Juskowiak probeert naar een medespeler te passen. Toro probeert naar een medespeler te passen. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hammel de bal onder controle te krijgen. Caça-Rato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - gono real 8:0

85e minuut.
Pap passt de bal zonder na te denken. Toro rent richting de bal. Toro passt de bal zonder na te denken. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta draait met de bal, schiet en ... Caça-Rato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Toro zal de hoekschop nemen. Rašeta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Toma bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones FC 2005 - gono real 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones FC 2005 21%, gono real 79%.
Tiburones FC 2005 - gono real 9:0