Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kypros
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13546
Kypros Jamaica
newera Tactiek Bob Marley
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
69.3 gemiddelde waardering 72.4
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


8e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Birinci verovert de bal door een tackle van achteren. Birinci geeft een lange en hoge pass. Şevket maakt een snoekduik en kopt de bal. Euell probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Jamaica 1:0

11e minuut.
Phillips met de inworp. Sawyers speelt de bal door. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft de bal voor. Fuller maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Livadiotis onderschept slim de pass. Livadiotis geeft een lange en hoge pass. Kelly kopt de bal weg. Butler geeft een hoge lob. Fuller krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Stewart is nu in balbezit. Fuller is nu in balbezit. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart schiet op doel. Akifler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kypros - Jamaica 1:1

25e minuut.
Şevket kopt de bal weg. Usar rent richting de bal. Usar geeft een hoge lob. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Jamaica 2:1

28e minuut.
Livadiotis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whittaker met een snelle inworp. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Prountzos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stewart raakt geblesseerd tijdens het duel. Stewart kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akifler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pouros kopt de bal weg. Mavioğlu speelt de bal door. Şevket is nu in balbezit. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Jamaica 3:1

36e minuut.
Phillips rent richting de bal. Phillips passt de bal met de wreef. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft een hoge lob. Stewart springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Birinci is nu in balbezit. Birinci met een sublieme pass. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Birinci is nu in balbezit. Birinci geeft een lange en hoge pass. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros 49%, Jamaica 51%.
Kypros - Jamaica 3:1

47e minuut.
Özustaoğlu geeft een lange en hoge pass. Butler kopt de bal weg. Tonguz heeft problemen om de bal te vangen. Fuller rent richting de bal. Fuller geeft een lange en hoge pass. Akifler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Whittaker passt de bal zonder na te denken. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers geeft een lange en hoge pass. Fuller heeft problemen om de bal te vangen. Stewart rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Jamaica 3:2

52e minuut.
Birinci heeft problemen om de bal te vangen. Birinci geeft de bal voor. Şevket rent richting de bal. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Jamaica 4:2

52e minuut.
Whitmore komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Şevket stond buitenspel. Elmas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Butler met een snelle inworp. Simpson is nu in balbezit. Simpson geeft de bal voor. Stewart springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Birinci rent richting de bal. Birinci passt de bal met de wreef. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas schiet op doel. Euell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Chrysostomou passt de bal in één keer door. Birinci heeft problemen om de bal te vangen. Birinci passt de bal in één keer door. Usar is nu in balbezit. Usar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mavioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simpson. Mavioğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Usar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elmas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Birinci passt de bal in één keer door. Mavioğlu is nu in balbezit. Mavioğlu probeert naar een medespeler te passen. Elmas rent richting de bal. Elmas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros - Jamaica 5:2

76e minuut.
Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers speelt de bal door. Stewart speelt de bal door. Whitmore rent richting de bal. Whitmore haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Butler is nu in balbezit. Butler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Whittaker met een sublieme pass. Sawyers rent richting de bal. Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers geeft de bal voor. Stewart springt en kopt de bal. Akifler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros 58%, Jamaica 42%.
Kypros - Jamaica 5:2