Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fotbal Club Sivela Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6070
Fotbal Club Sivela @DaMuffinMan…….
352of Tactiek 532
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 52.2
formidable Schieten solid
excellent Passen formidable
good Verdedigen solid


2e minuut.
Beaumont passt de bal met de wreef. Grayson rent richting de bal. Grayson passt de bal in één keer door. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 0:1

7e minuut.
Terra speelt de bal door. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu passt de bal in één keer door. Bębenek rent richting de bal. Bębenek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 1:1

10e minuut.
Beaumont passt de bal in één keer door. Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vâlcu. Vâlcu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Utkun geeft een lange en hoge pass. Condruţ kopt de bal weg. Udrea rent richting de bal. Grayson rent richting de bal. Grayson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 1:2

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałęzewski met een snelle inworp. Monaco rent richting de bal. Monaco geeft een lange en hoge pass. Minciună krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Zərbəliyev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matassano de bal. Matassano met een sublieme pass. Minciună is nu in balbezit. Minciună schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gałęzewski kopt de bal weg. Purhonen probeert naar een medespeler te passen. Monaco met een sublieme pass. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 2:2

26e minuut.
Vâlcu passt de bal in één keer door. Minciună is nu in balbezit. Minciună passt de bal in één keer door. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Terra passt de bal zonder na te denken. Monaco met een sublieme pass. Minciună rent richting de bal. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 3:2

33e minuut.
Jawachi verovert de bal door een tackle van achteren. Jawachi met een sublieme pass. Monaco met een sublieme pass. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Udrea kopt de bal weg. Giesen speelt de bal door. Grayson rent richting de bal. Grayson haalt uit met een fantastische trap. Petruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 3:3

38e minuut.
Cortijo geeft de bal voor. Matassano is nu in balbezit. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu geeft de bal voor. Bębenek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 48%, @DaMuffinMan……. 52%.
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 4:3

46e minuut.
Japa komt het veld opgelopen. Butilă komt het veld opgelopen. Boloboc komt het veld opgelopen. Ilionescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ilionescu geeft een hoge lob. Minciună kopt de bal weg. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Monaco passt de bal met de wreef. Bębenek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Purhonen. Purhonen krijgt een gele kaart. Bębenek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monaco met een snel genomen vrije trap. Minciună maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gałęzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski passt de bal met de wreef. Minciună is nu in balbezit. Minciună schiet op doel. Kay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 5:3

63e minuut.
Klungelig pakt Jawachi de bal. Bębenek rent richting de bal. Minciună rent richting de bal. Minciună draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Condruţ speelt de bal door. Minciună rent richting de bal. Minciună speelt de bal door. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Beaumont passt de bal zonder na te denken. Grayson is nu in balbezit. Grayson passt de bal met de wreef. Udrea rent richting de bal. Udrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Japa speelt de bal door. Jawachi geeft de bal voor. Sas kan de bal niet met de borst controleren. Grayson rent richting de bal. Grayson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 5:4

83e minuut.
Purhonen rent richting de bal. Purhonen geeft de bal voor. Gałęzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałęzewski geeft een hoge lob. Minciună krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 6:4

90e minuut.
Utkun rent richting de bal. Utkun geeft een hoge lob. Condruţ probeert de bal aan de voet te houden. Giesen geeft een lange en hoge pass. Beaumont springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boloboc trapt de bal weg van het doel. Gałęzewski kopt de bal weg. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 47%, @DaMuffinMan……. 53%.
Fotbal Club Sivela - @DaMuffinMan……. 6:4