Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DACIADA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5261
DACIADA implacables
IV.WW2 Tactiek IMPLACABLE
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 30.7
wonderbaarlijk Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Klungelig pakt Da Silva de bal. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răducanu schiet op doel. Pozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 1:0

5e minuut.
Geană speelt de bal door. Da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Ene rent richting de bal. Ene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 2:0

6e minuut.
Guadama probeert naar een medespeler te passen. Răducanu is nu in balbezit. Rolán bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu onderschept slim de pass. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Răducanu heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Albarrán zijn tegenspeler op de grond. Răducanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onciu met een snel genomen vrije trap. Răducanu kopt de bal weg. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap. Pozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 3:0

8e minuut.
Klungelig pakt Geană de bal. Geană geeft de bal voor. Ene kopt de bal weg. Răducanu heeft problemen om de bal te vangen. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pozo trapt de bal weg van het doel. Áñez kopt de bal weg. Răducanu rent richting de bal. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

12e minuut.
Klungelig pakt Geană de bal. Geană passt de bal zonder na te denken. Ene rent richting de bal. Ene draait met de bal, schiet en ... Pozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 4:0

14e minuut.
Grecu is nu in balbezit. Grecu passt de bal zonder na te denken. Dobre is nu in balbezit. Răducanu rent richting de bal. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ene is nu in balbezit. Ene passt de bal in één keer door. Răducanu rent richting de bal. Răducanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Da Silva de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geană geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ene maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 5:0

25e minuut.
Rolán rent richting de bal. Răducanu onderschept slim de pass. Răducanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ene de bal. Ene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 6:0

27e minuut.
Daar is Rolán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva probeert naar een medespeler te passen. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Onciu rent richting de bal. Onciu geeft de bal voor. Rolán heeft problemen om de bal te vangen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 7:0

32e minuut.
Dobre is nu in balbezit. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre begaat een overtreding. Dobre krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Onciu probeert naar een medespeler te passen. Ene is nu in balbezit. Guadama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guadama krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guadama de bal onder controle te krijgen. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Geană rent richting de bal. Geană passt de bal met de wreef. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel. Guadama probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Geană neemt de hoekschop. Ene kopt de bal weg. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 8:0

38e minuut.
Ene speelt de bal door. Geană rent richting de bal. Geană passt de bal met de wreef. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi is nu in balbezit. Răducanu onderschept slim de pass. Răducanu schiet op doel. Pozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 9:0

45e minuut.
Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu passt de bal in één keer door. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ... Pozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 22%, implacables 78%.
DACIADA - implacables 10:0

46e minuut.
Castellanos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Da Silva de bal. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 11:0

49e minuut.
Răducanu rent richting de bal. Albarrán is nu in balbezit. Răducanu onderschept slim de pass. Răducanu draait met de bal, schiet en ... Pozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Onciu probeert naar een medespeler te passen. Dobre rent richting de bal. Dobre geeft een lange en hoge pass. Ene maakt een snoekduik en kopt de bal. Pozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 12:0

58e minuut.
Geană is nu in balbezit. Geană passt de bal zonder na te denken. Onciu speelt de bal door. Daar is Răducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal in één keer door. Onciu probeert naar een medespeler te passen. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu haalt uit met een fantastische trap. Pozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Rolán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Ene passt de bal met de wreef. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu haalt uit met een fantastische trap. Pozo bokst de bal weg. Daar is Ene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 13:0

67e minuut.
Răducanu rent richting de bal. Da Silva rent richting de bal. Răducanu onderschept slim de pass. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răducanu rent richting de bal. Răducanu schiet op doel. Pozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 14:0

70e minuut.
Geană rent richting de bal. Geană geeft een hoge lob. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap. Pozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 15:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geană zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onciu geeft een lange en hoge pass. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dobre speelt de bal door. Onciu is nu in balbezit. Onciu passt de bal zonder na te denken. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - implacables 16:0

87e minuut.
Dobre controleert de bal met de borst. Secară speelt de bal door. Klungelig pakt Ferraresi de bal. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 24%, implacables 76%.
DACIADA - implacables 16:0