Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Venlo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2300
FC Venlo West Canclón Albion
Nowa1 Tactiek CanFort
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 49
average Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Jaeken geeft de bal voor. Daar is Huayamave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Zeeuw is nu in balbezit. Huayamave verovert de bal door een tackle van achteren. Huayamave haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - West Canclón Albion 0:1

10e minuut.
Şaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Prifti onderschept slim de pass. Prifti geeft de bal voor. Jochemsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochemsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Venlo - West Canclón Albion 1:1

26e minuut.
Pini met een sublieme pass. Jaeken is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lovato. Lovato krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Huayamave de bal. van der Zeeuw onderschept slim de pass. van der Zeeuw passt de bal met de wreef. Jaeken rent richting de bal. Jaeken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - West Canclón Albion 1:2

43e minuut.
Mehmet Raşit passt de bal met de wreef. Lovato rent richting de bal. Jaeken verovert de bal door een tackle van achteren. Jaeken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - West Canclón Albion 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venlo 51%, West Canclón Albion 49%.
FC Venlo - West Canclón Albion 1:3

47e minuut.
Kołodyński rent richting de bal. Bataini verovert de bal door een tackle van achteren. Bataini probeert naar een medespeler te passen. Huayamave rent richting de bal. Huayamave schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van der Zeeuw probeert naar een medespeler te passen. Dąbek heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bataini neemt de hoekschop. Jaeken krijgt zijn hoofd ertegen. Dąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - West Canclón Albion 1:4

64e minuut.
Jaeken haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lovato de bal onder controle te krijgen. Jaeken is nu in balbezit. Jaeken geeft de bal voor. Huayamave springt en kopt de bal. Dąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Aveiga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prifti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aveiga kopt de bal weg. Pini is nu in balbezit. Pini met een sublieme pass. Jaeken rent richting de bal. Jaeken geeft een lange en hoge pass. Dąbek bokst de bal weg.

78e minuut.
Pini speelt de bal door. Daar is Jaeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş rent richting de bal. Pini onderschept slim de pass. Pini draait met de bal, schiet en ... Dąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Prifti passt de bal zonder na te denken. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaner rent richting de bal. Habers onderschept slim de pass. Habers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barzdou trapt de bal weg. Mehmet Raşit kopt de bal weg. Jaeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeken draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venlo 56%, West Canclón Albion 44%.
FC Venlo - West Canclón Albion 1:4