Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Marienlyst stadion
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7974
Godset Khalil Gibran
352DEFNY Tactiek 4_22_2PAwill
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Gramstad is nu in balbezit. Gramstad probeert naar een medespeler te passen. Ødegård speelt de bal door. Daar is Kojedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drigs onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kojedal speelt de bal door. Stavem is nu in balbezit. Klungelig pakt Stavem de bal. Stavem geeft de bal voor. Myhrvold springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Stavem geeft de bal voor. Holte rent richting de bal. Holte passt de bal zonder na te denken. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Myhrvold probeert naar een medespeler te passen. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal passt de bal met de wreef. Stavem rent richting de bal. Stavem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. Montes de Oca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Khalil Gibran 0:1

32e minuut.
Stavem is nu in balbezit. Stavem passt de bal in één keer door. Walseth is nu in balbezit. Myhrvold is nu in balbezit. Myhrvold draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Holte met de inworp. Cuevas geeft een lange en hoge pass. Drigs rent richting de bal. Drigs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Khalil Gibran 0:2

40e minuut.
Ødegård speelt de bal door. Holte bereikt de bal nog maar net als eerste. Holte passt de bal met de wreef. Myhrvold rent richting de bal. Myhrvold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Stavem controleert de bal met de borst. Stavem passt de bal zonder na te denken. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal geeft de bal voor. Myhrvold krijgt zijn hoofd ertegen. Apaixonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 48%, Khalil Gibran 52%.
Godset - Khalil Gibran 0:2

46e minuut.
Nicolae komt het veld opgelopen. Mulligan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sysio is nu in balbezit. Myhrvold onderschept slim de pass. Holte speelt de bal door. Stavem rent richting de bal. Stavem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maurstad komt het veld opgelopen. Veum komt het veld opgelopen. Kvalvåg komt het veld opgelopen. Thorbjørnsen komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Thorbjørnsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorbjørnsen geeft de bal voor. Stavem bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavem draait met de bal, schiet en ... Mulligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Cuevas geeft de bal voor. Gramstad met een sublieme pass. Holte bereikt de bal nog maar net als eerste. Holte geeft een lange en hoge pass. Mulligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Holte geeft een hoge lob. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich geeft de bal voor. Maurstad geeft de bal voor. Stavem maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Holte probeert naar een medespeler te passen. Maurstad heeft problemen om de bal te vangen. Maurstad speelt de bal door. Stavem is nu in balbezit. Stavem draait met de bal, schiet en ... Mulligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Vassdal rent richting de bal. Drigs onderschept slim de pass. Drigs passt de bal met de wreef. Sysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Godset - Khalil Gibran 0:3

63e minuut.
Slinning komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Kvalvåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth passt de bal met de wreef. Stavem rent richting de bal. Stavem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ødegård probeert de bal met de borst te controleren. Sysio rent richting de bal. Sysio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Walseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth draait met de bal, schiet en ... Orlich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stavem bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bowen geeft de bal voor. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Veum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Veum is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Daar is Ødegård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs met een sublieme pass. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ødegård kopt de bal weg. Klungelig pakt Łakomiec de bal. Łakomiec met een sublieme pass. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. Slinning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drigs rent richting de bal. Drigs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kvalvåg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Godset 53%, Khalil Gibran 47%.
Godset - Khalil Gibran 0:3