Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Higbury
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4330
FC Trotyl Wieluń Unia Lublin
Ogien Tactiek 1
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.1 gemiddelde waardering 37.3
zeer goed Schieten slecht
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Piwownik probeert naar een medespeler te passen. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek passt de bal zonder na te denken. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Furman rent richting de bal. Furman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Unia Lublin 1:0

13e minuut.
Wright-Phillips geeft een hoge lob. Januszewski geeft een hoge lob. Furman is nu in balbezit. Furman schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Szubierajski passt de bal zonder na te denken. Żuberek is nu in balbezit. Żuberek met een sublieme pass. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maftei is nu in balbezit. Guibin probeert naar een medespeler te passen. Skiba kopt de bal weg. Furman is nu in balbezit. Furman schiet op doel. Guibin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Unia Lublin 2:0

31e minuut.
Cisneros kan de bal niet met de borst controleren. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cisneros krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Szubierajski geeft een hoge lob. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei probeert naar een medespeler te passen. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman draait met de bal, schiet en ... Guibin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Świderek rent richting de bal. Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Furman rent richting de bal. Furman schiet op doel. Guibin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Bruderek geeft een lange en hoge pass. Guibin speelt de bal door. Bruderek speelt de bal door. Furman is nu in balbezit. Furman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Żuberek is nu in balbezit. Żuberek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Furman de bal. Furman schiet op doel. Raczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guibin bokst de bal weg.

45e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. Świderek rent richting de bal. Świderek probeert naar een medespeler te passen. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Guibin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 27%, Unia Lublin 73%.
FC Trotyl Wieluń - Unia Lublin 2:0

46e minuut.
Ambrosio komt het veld opgelopen. Sułowski komt het veld opgelopen. Badur komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Laps passt de bal in één keer door. Piwownik rent richting de bal. Piwownik passt de bal met de wreef. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio geeft een hoge lob. Guibin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 13%, Unia Lublin 87%.
FC Trotyl Wieluń - Unia Lublin 2:0