Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Schneefeld Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6596
Schneemannshausen Perskindol-United
New 3-3-2-2 CA Tactiek 4-3-3 ufe abe
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 44.3
solid Schieten solid
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Johner is nu in balbezit. Vrátný verovert de bal door een tackle van achteren. Vrátný speelt de bal door. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Vrátný passt de bal met de wreef. Godenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Godenzi speelt de bal door. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Piva probeert naar een medespeler te passen. Dällenbach rent richting de bal. Aeschlimann verovert de bal door een tackle van achteren. Aeschlimann schiet op doel. Ötztürk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Perskindol-United 1:0

24e minuut.
Godenzi is nu in balbezit. Godenzi met een sublieme pass. Vrátný rent richting de bal. Vrátný haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Perskindol-United 2:0

29e minuut.
Ballone passt de bal in één keer door. Napp rent richting de bal. Aguilar begaat een overtreding. Aguilar krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Aeschlimann rent richting de bal. Vrátný is nu in balbezit. Dreyer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dreyer krijgt een gele kaart. Vrátný is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aeschlimann zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ötztürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... Ötztürk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Perskindol-United 3:0

34e minuut.
Godenzi is nu in balbezit. Godenzi probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Perskindol-United 4:0

42e minuut.
Godenzi probeert naar een medespeler te passen. Vrátný speelt de bal door. Piva probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Perskindol-United 5:0

45e minuut.
Salvischiani rent richting de bal. Salvischiani passt de bal zonder na te denken. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Perskindol-United 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 35%, Perskindol-United 65%.
Schneemannshausen - Perskindol-United 6:0

47e minuut.
Vrátný controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Studer komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Kaalma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaalma geeft een lange en hoge pass. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer schiet op doel. Ötztürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fuentes met de inworp. Salvischiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvischiani geeft een hoge lob. Studer heeft problemen om de bal te vangen. Studer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Salvischiani met een sublieme pass. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer passt de bal met de wreef. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Piva heeft problemen om de bal te vangen. Piva geeft een lange en hoge pass. Studer kopt de bal weg. Vrátný rent richting de bal. Vrátný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Batshuayi rent richting de bal. Bajda verovert de bal door een tackle van achteren. Bajda geeft de bal voor. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný schiet op doel. Ötztürk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvischiani verovert de bal door een tackle van achteren. Salvischiani met een sublieme pass. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Perskindol-United 7:0

71e minuut.
Johner onderschept slim de pass. Johner geeft een hoge lob. Piva geeft de bal voor. Vrátný is nu in balbezit. Vrátný schiet op doel. Ötztürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Gaspoz heeft problemen om de bal te vangen. Piva is nu in balbezit. Piva passt de bal in één keer door. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk bokst de bal weg.

82e minuut.
Salvischiani rent richting de bal. Salvischiani geeft een lange en hoge pass. Studer is nu in balbezit. Studer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Perskindol-United 8:0

84e minuut.
Gaspoz probeert de bal met de borst te controleren. Piva rent richting de bal. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer haalt uit met een fantastische trap. Ötztürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - Perskindol-United 9:0

88e minuut.
Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva onderschept slim de pass. Piva speelt de bal door. Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer schiet op doel. Ötztürk bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vrátný maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 35%, Perskindol-United 65%.
Schneemannshausen - Perskindol-United 9:0