Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edson Team Struga Jastrzębie
Panama v2 Tactiek Środa
46% Balbezit 54%
5% Spel op eigen helft 95%
77 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.9 gemiddelde waardering 52.3
briljant Schieten solide
briljant Passen solide
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Borjas met een sublieme pass. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 1:0

2e minuut.
Lipiński is nu in balbezit. Vivaldo probeert naar een medespeler te passen. Tejeda speelt de bal door. Klungelig pakt Borjas de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz onderschept slim de pass. Diniz geeft een hoge lob. Borjas springt en kopt de bal. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 2:0

4e minuut.
Diniz passt de bal zonder na te denken. Vivaldo heeft problemen om de bal te vangen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos onderschept slim de pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 3:0

6e minuut.
Tejeda met een snelle inworp. Diniz rent richting de bal. Diniz passt de bal in één keer door. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borjas heeft problemen om de bal te vangen. Borjas draait met de bal, schiet en ... Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 4:0

7e minuut.
Latała is nu in balbezit. Latała geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk geeft de bal voor. Domaszewski met een sublieme pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Diniz met de inworp. Tejeda rent richting de bal. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 5:0

11e minuut.
Domaszewski met een sublieme pass. Funda rent richting de bal. Funda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vivaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivaldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borjas rent richting de bal. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 6:0

12e minuut.
Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz onderschept slim de pass. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borjas heeft problemen om de bal te vangen. Borjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 7:0

13e minuut.
Lipiński rent richting de bal. Diniz onderschept slim de pass. Diniz speelt de bal door. Klungelig pakt Vivaldo de bal. Vivaldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Borjas de bal. Borjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 8:0

16e minuut.
Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu met een sublieme pass. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 9:0

18e minuut.
Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski passt de bal zonder na te denken. Diniz met een sublieme pass. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Grzesiuk geeft een hoge lob. Gębka probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tejeda zal de hoekschop nemen. Vivaldo maakt een snoekduik en kopt de bal. Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Diniz met een sublieme pass. Jasteržemskis heeft problemen om de bal te vangen. Jasteržemskis speelt de bal door. Daar is Borjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borjas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Latała is nu in balbezit. Latała geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tejeda zal de hoekschop nemen. Borjas maakt een snoekduik en kopt de bal. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vivaldo heeft problemen om de bal te vangen. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 10:0

23e minuut.
Zakiroğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Fakadej de bal. Fakadej passt de bal met de wreef. Borjas rent richting de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ... Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Tejeda is nu in balbezit. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo speelt de bal door. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Rattata bokst de bal weg. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 11:0

30e minuut.
Diniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo schiet op doel. Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 12:0

31e minuut.
Borjas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejeda geeft een hoge lob. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 13:0

32e minuut.
Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Borjas met een sublieme pass. Klungelig pakt Vivaldo de bal. Vivaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 14:0

33e minuut.
Inworp. Diniz met de inworp. Tejeda speelt de bal door. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 15:0

36e minuut.
Diniz met een snelle inworp. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda passt de bal in één keer door. Borjas is nu in balbezit. Borjas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 16:0

39e minuut.
Daar is Lipiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniz onderschept slim de pass. Diniz passt de bal in één keer door. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Tejeda met de inworp. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 17:0

41e minuut.
Borjas speelt de bal door. Gębka probeert de bal aan de voet te houden. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 18:0

42e minuut.
Diniz probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo is nu in balbezit. Borjas heeft problemen om de bal te vangen. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Diniz onderschept slim de pass. Diniz speelt de bal door. Daar is Tejeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejeda haalt uit met een fantastische trap. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 19:0

45e minuut.
Tejeda met een sublieme pass. Diniz met een sublieme pass. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tejeda met de inworp. Diniz speelt de bal door. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 4%, Struga Jastrzębie 96%.
Edson Team - Struga Jastrzębie 20:0

46e minuut.
Borjas rent richting de bal. Borjas passt de bal met de wreef. Jasteržemskis met een sublieme pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 21:0

48e minuut.
Latała heeft problemen om de bal te vangen. Latała geeft de bal voor. Tejeda met een sublieme pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vivaldo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diniz neemt de hoekschop. Vivaldo krijgt zijn hoofd ertegen. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Inworp. Tejeda met een snelle inworp. Diniz rent richting de bal. Diniz passt de bal in één keer door. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 22:0

51e minuut.
Diniz met een snelle inworp. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 23:0

52e minuut.
Diniz passt de bal met de wreef. Jasteržemskis rent richting de bal. Jasteržemskis met een sublieme pass. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Borjas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 24:0

55e minuut.
Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo passt de bal in één keer door. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 25:0

56e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal zonder na te denken. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 26:0

57e minuut.
Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Vivaldo de bal onder controle te krijgen. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Tejeda verovert de bal door een tackle van achteren. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 27:0

59e minuut.
Jasteržemskis speelt de bal door. Zakiroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zakiroğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tejeda de bal. Tejeda schiet op doel. Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Diniz met een sublieme pass. Vivaldo kan de bal niet met de borst controleren. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Borjas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rattata trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda met een snelle inworp. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Tejeda met een snelle inworp. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft een lange en hoge pass. Vivaldo springt en kopt de bal. Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 28:0

62e minuut.
Lipiński probeert naar een medespeler te passen. Panagopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Inworp. Diniz met de inworp. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Rattata bokst de bal weg. Borjas rent richting de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 29:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diniz met de inworp. Tejeda speelt de bal door. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Borjas met de inworp. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal in één keer door. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diniz speelt de bal door. Klungelig pakt Funda de bal. Funda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 30:0

69e minuut.
Gębka rent richting de bal. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski met een sublieme pass. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo schiet op doel. Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda met de inworp. Diniz rent richting de bal. Borjas is nu in balbezit. Borjas draait met de bal, schiet en ... Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda met de inworp. Klungelig pakt Diniz de bal. Diniz geeft de bal voor. Vivaldo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 31:0

72e minuut.
Novičić geeft een lange en hoge pass. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu passt de bal zonder na te denken. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 32:0

77e minuut.
Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz passt de bal zonder na te denken. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 33:0

78e minuut.
Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski passt de bal in één keer door. Vivaldo probeert naar een medespeler te passen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tejeda met de inworp. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een lange en hoge pass. Vivaldo krijgt zijn hoofd ertegen. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Rattata trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Latała geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda met de inworp. Diniz is nu in balbezit. Diniz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tejeda met de inworp. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een hoge lob. Vivaldo maakt een snoekduik en kopt de bal. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 34:0

81e minuut.
Gębka speelt de bal door. Lipiński rent richting de bal. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Tejeda met een snelle inworp. Diniz met een sublieme pass. Borjas speelt de bal door. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 35:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 36:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Latała de bal onder controle te krijgen. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz met een sublieme pass. Tejeda rent richting de bal. Tejeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 37:0

90e minuut.
Diniz met een snelle inworp. Tejeda met een sublieme pass. Klungelig pakt Borjas de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 7%, Struga Jastrzębie 93%.
Edson Team - Struga Jastrzębie 37:0