Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: cosminel cisnadie Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2782
FC TEXTILA CISNADIE F.C. Univers. Craiova
num2 Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 48.8
very good Schieten solid
very good Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Göybulak verovert de bal door een tackle van achteren. Göybulak passt de bal met de wreef. de Natris met een sublieme pass. Knutzen rent richting de bal. Knutzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Anyanwu passt de bal met de wreef. Crnojević met een sublieme pass. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Depdep rent richting de bal. Depdep haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Crnojević speelt de bal door. Anyanwu controleert de bal met de borst. Anyanwu geeft de bal voor. Ricketts rent richting de bal. Ricketts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bambosz rent richting de bal. Knutzen is nu in balbezit. Knutzen geeft een hoge lob. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu schiet op doel. Schwann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Çalıcıoğlu speelt de bal door. Knutzen is nu in balbezit. Pérez Ipiña legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pérez Ipiña krijgt een gele kaart. Knutzen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knutzen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Schwann bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TEXTILA CISNADIE 44%, F.C. Univers. Craiova 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TEXTILA CISNADIE - F.C. Univers. Craiova 0:0

51e minuut.
Crnojević geeft een lange en hoge pass. Ricketts kan de bal niet met de borst controleren. Tres rent richting de bal. Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. Buda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Sopko verovert de bal door een tackle van achteren. de Natris onderschept slim de pass. de Natris passt de bal met de wreef. Knutzen rent richting de bal. Knutzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tres kopt de bal weg. Bambosz is nu in balbezit. Bambosz passt de bal in één keer door. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu schiet op doel. Schwann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Knutzen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TEXTILA CISNADIE - F.C. Univers. Craiova 0:1

69e minuut.
Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel passt de bal in één keer door. Anyanwu rent richting de bal. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts draait met de bal, schiet en ... Buda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Depdep rent richting de bal. Depdep draait met de bal, schiet en ... Buda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Göybulak kopt de bal weg. de Natris rent richting de bal. de Natris geeft de bal voor. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pérez Ipiña speelt de bal door. Anyanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu passt de bal met de wreef. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TEXTILA CISNADIE 45%, F.C. Univers. Craiova 55%.
FC TEXTILA CISNADIE - F.C. Univers. Craiova 0:1