Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Provalija Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2850
Provalija Sindicato S. A.
5-1-3-1 Tactiek 10
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 51.6
average Schieten formidable
weak Passen excellent
solid Verdedigen good


2e minuut.
Bandeira geeft een hoge lob. Bubnjar kan de bal niet met de borst controleren. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez geeft een hoge lob. Uliniarz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponteiro met een snelle inworp. Camilo geeft een lange en hoge pass. Rašeta bokst de bal weg. Farruggia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Sindicato S. A. 0:1

4e minuut.
Tomić bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia verovert de bal door een tackle van achteren. Farruggia geeft een lange en hoge pass. Kusovac kan de bal niet met de borst controleren. Milošev rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Osmajić is nu in balbezit. Ponteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ponteiro passt de bal in één keer door. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz schiet op doel. Rašeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Sindicato S. A. 0:2

12e minuut.
Uliniarz heeft problemen om de bal te vangen. Uliniarz passt de bal in één keer door. Farruggia is nu in balbezit. Farruggia haalt uit met een fantastische trap. Rašeta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Sindicato S. A. 0:3

15e minuut.
Bubnjar is nu in balbezit. Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez geeft een lange en hoge pass. Uliniarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rašeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Sindicato S. A. 0:4

16e minuut.
Andonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilo verovert de bal door een tackle van achteren. Camilo geeft een hoge lob. Farruggia maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Milošev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borko trapt de bal weg van het doel. Camilo kopt de bal weg. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Sindicato S. A. 0:5

24e minuut.
Tomić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić passt de bal zonder na te denken. Camilo is nu in balbezit. Camilo draait met de bal, schiet en ... Zlatković probeert de bal aan de voet te houden. Rašeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Téllez probeert naar een medespeler te passen. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro passt de bal zonder na te denken. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Sindicato S. A. 0:6

26e minuut.
Farruggia speelt de bal door. Camilo probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz schiet op doel. Milošev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rašeta bokst de bal weg.

31e minuut.
Bandeira met de inworp. Farruggia probeert naar een medespeler te passen. Camilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilo geeft een hoge lob. Uliniarz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Ponteiro met een sublieme pass. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kusovac passt de bal in één keer door. Osmajić rent richting de bal. Farruggia begaat een overtreding. Farruggia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 80%, Sindicato S. A. 20%.
Provalija - Sindicato S. A. 0:6

46e minuut.
Farruggia onderschept slim de pass. Bjetić onderschept slim de pass. Bandeira maakt een afschuwelijke overtreding. Bandeira krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Farruggia onderschept slim de pass. Farruggia geeft de bal voor. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Milošev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Sindicato S. A. 0:7

50e minuut.
Osmajić is nu in balbezit. Ponteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ponteiro probeert naar een medespeler te passen. Camilo is nu in balbezit. Camilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ponteiro speelt de bal door. Daar is Téllez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Sindicato S. A. 0:8

57e minuut.
Inworp. Araújo komt het veld opgelopen. Rogoziński komt het veld opgelopen. Zidane komt het veld opgelopen. Ferreira komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Andonović verovert de bal door een tackle van achteren. Andonović geeft een lange en hoge pass. Araújo kopt de bal weg. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Zlatković de bal. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Camilo is nu in balbezit. Camilo geeft een lange en hoge pass. Zidane heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zidane stond buitenspel. Egressy komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Milošev onderschept slim de pass. Ponteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ponteiro passt de bal met de wreef. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bandeira met de inworp. Zidane rent richting de bal. Zidane met een sublieme pass. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ... Rašeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rogoziński passt de bal in één keer door. Egressy rent richting de bal. Ponteiro rent richting de bal. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 71%, Sindicato S. A. 29%.
Provalija - Sindicato S. A. 0:8