Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:36
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Sparta Rio de Fabrico Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4871
Sparta Rio de Fabrico GKS Radziechowy
No. 1 Tactiek sweeep ben
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 50.3
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen solide
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gallo de bal. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez passt de bal met de wreef. Quisipilina is nu in balbezit. Quisipilina geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel. Pulido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - GKS Radziechowy 0:1

20e minuut.
Quisipilina geeft de bal voor. Daar is Marcelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baj rent richting de bal. Benítez onderschept slim de pass. Benítez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko geeft een hoge lob. Baj is nu in balbezit. Benítez onderschept slim de pass. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Pulido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quisipilina is nu in balbezit. Quisipilina geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Szczur probeert naar een medespeler te passen. Marcelino rent richting de bal. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Pulido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - GKS Radziechowy 0:2

36e minuut.
Marcelino kopt de bal weg. Piwownik heeft problemen om de bal te vangen. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Pulido niet meer kan verder spelen. Barrios komt het veld opgelopen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quisipilina met de inworp. Baj rent richting de bal. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gołyga geeft een lange en hoge pass. Simon kopt de bal weg. Klungelig pakt Mureşanu de bal. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Rio de Fabrico 65%, GKS Radziechowy 35%.
Sparta Rio de Fabrico - GKS Radziechowy 0:2

46e minuut.
Kratochvíl komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Beksa passt de bal in één keer door. Chajdas rent richting de bal. Chajdas geeft de bal voor. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Barrios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Szupin speelt de bal door. Quisipilina probeert naar een medespeler te passen. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel. Barrios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - GKS Radziechowy 0:3

61e minuut.
Gołyga kopt de bal weg. Szczur geeft de bal voor. Piwownik rent richting de bal. Piwownik schiet op doel. Barrios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - GKS Radziechowy 0:4

64e minuut.
Quisipilina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołyga geeft een hoge lob. Mureşanu kopt de bal weg. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Harsányi probeert naar een medespeler te passen. Türkler is nu in balbezit. Met opzet legt Chajdas zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chajdas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Baran passt de bal met de wreef. Quisipilina rent richting de bal. Quisipilina passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - GKS Radziechowy 0:5

73e minuut.
Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko geeft een lange en hoge pass. Szczur speelt de bal door. Klungelig pakt Piwownik de bal. Piwownik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bruravik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naini komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Benítez kopt de bal weg. Quisipilina bereikt de bal nog maar net als eerste. Quisipilina probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Simon heeft problemen om de bal te vangen. Simon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quisipilina met een snelle inworp. Benítez geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piwownik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - GKS Radziechowy 0:6

85e minuut.
Beksa geeft een lange en hoge pass. Szupin geeft een lange en hoge pass. Szczur heeft problemen om de bal te vangen. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - GKS Radziechowy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Rio de Fabrico 76%, GKS Radziechowy 24%.
Sparta Rio de Fabrico - GKS Radziechowy 0:7