Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukietowa Team FC Biała Tuchów
5-3-2n Tactiek 6901_tango
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 66.8
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Landázuri speelt de bal door. Favacchio rent richting de bal. Favacchio passt de bal zonder na te denken. Daar is Negro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negro draait met de bal, schiet en ... Moncada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Favacchio kopt de bal weg. Crespo is nu in balbezit. Crespo met een sublieme pass. Albijanić rent richting de bal. Albijanić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Huybrechts met een sublieme pass. Sauda probeert naar een medespeler te passen. Landázuri is nu in balbezit. Landázuri geeft de bal voor. Favacchio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Landázuri geeft een hoge lob. Daar is Favacchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passaretti is nu in balbezit. Favacchio verovert de bal door een tackle van achteren. Favacchio haalt uit met een fantastische trap. Moncada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Gromczak kopt de bal weg. Sauda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Álvarez Figaredo de bal. Álvarez Figaredo geeft een hoge lob. Favacchio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Fliegel onderschept slim de pass. Fliegel geeft een lange en hoge pass. Błoch kopt de bal weg. Campos probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez Figaredo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negro is nu in balbezit. Negro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - FC Biała Tuchów 0:1

35e minuut.
Álvarez Figaredo geeft een hoge lob. Fliegel speelt de bal door. Campos met een sublieme pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 60%, FC Biała Tuchów 40%.
Bukietowa Team - FC Biała Tuchów 0:1

53e minuut.
Sauda passt de bal in één keer door. Favacchio rent richting de bal. Lupi rent richting de bal. Favacchio verovert de bal door een tackle van achteren. Favacchio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts begaat een overtreding. Secăreanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Campos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Secăreanu kopt de bal weg. Daar is Gromczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albijanić rent richting de bal. Albijanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Błoch kopt de bal weg. Sauda is nu in balbezit. Sauda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Landázuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landázuri geeft de bal voor. Moncada bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Pürg komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pürg geeft een lange en hoge pass. Favacchio kopt de bal weg. Landázuri probeert de bal met de borst te controleren. Landázuri draait met de bal, schiet en ... Moncada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gromczak speelt de bal door. Landázuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Landázuri geeft een hoge lob. Negro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - FC Biała Tuchów 0:2

75e minuut.
Doeltrap. Podstawek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Landázuri passt de bal zonder na te denken. Rozenberg rent richting de bal. Favacchio maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Favacchio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Favacchio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Huybrechts geeft een hoge lob. Passaretti heeft problemen om de bal te vangen. Passaretti onderschept slim de pass. Landázuri geeft de bal voor. Podstawek krijgt zijn hoofd ertegen. Moncada bokst de bal weg.

85e minuut.
Pürg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pürg probeert naar een medespeler te passen. Landázuri rent richting de bal. Landázuri geeft de bal voor. Podstawek krijgt zijn hoofd ertegen. Moncada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 67%, FC Biała Tuchów 33%.
Bukietowa Team - FC Biała Tuchów 0:2