Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Sparta Lubliniec MALTAŃSCY WOJOWINICY
Monique ;* Tactiek nówka
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
28.9 gemiddelde waardering 51
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Cichy geeft een lange en hoge pass. Wojdała kopt de bal weg. Zawidowski is nu in balbezit. Zawidowski geeft de bal voor. Wojdała maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Brysiak met een sublieme pass. Nikosyan onderschept slim de pass. Wojdała rent richting de bal. Wojdała heeft problemen om de bal te vangen. Wojdała draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Barańczyk onderschept slim de pass. Barańczyk passt de bal met de wreef. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ziep rent richting de bal. Gniza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szurpicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szurpicki geeft de bal voor. Del Tongo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Laska met een sublieme pass. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Krasucki zijn tegenspeler op de grond. Krasucki krijgt een gele kaart. Cichy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojdała zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zawidowski is nu in balbezit. Zawidowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ziep geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krasucki met de inworp. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki passt de bal in één keer door. Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cichy passt de bal in één keer door. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki begaat een overtreding. Szurpicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Sparta Lubliniec 57%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Sparta Lubliniec - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:0

53e minuut.
Inworp. Lulek met de inworp. Gniza speelt de bal door. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki schiet op doel. Pałubicki bokst de bal weg.

75e minuut.
Krasucki probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cichy zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Brysiak de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laska speelt de bal door. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Brysiak is nu in balbezit. Brysiak geeft de bal voor. Protasiewicz rent richting de bal. Wojdała onderschept slim de pass. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Bojkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Ziep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziep geeft een lange en hoge pass. Wojdała rent richting de bal. Wojdała schiet op doel. Bojkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sparta Lubliniec - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1

88e minuut.
Gniza is nu in balbezit. Krasucki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cichy. Cichy krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Cichy de bal. Cichy geeft de bal voor. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk schiet op doel. Nikosyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Sparta Lubliniec 63%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 37%.
LKS Sparta Lubliniec - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1