Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Husker United Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3258
Husker United Fenland Vikings
AB vs Cambrant Tactiek 3133
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 36.9
uitmuntend Schieten matig
formidabel Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Bucuros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucuros geeft een lange en hoge pass. Wallen heeft problemen om de bal te vangen. Wallen haalt uit met een fantastische trap. Tomatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 1:0

5e minuut.
Bucuros is nu in balbezit. Bucuros geeft de bal voor. Wallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 2:0

8e minuut.
Foschini probeert naar een medespeler te passen. Iupceanu met een sublieme pass. Vieira met een sublieme pass. Wallen rent richting de bal. Wallen draait met de bal, schiet en ... Tomatis bokst de bal weg.

11e minuut.
Berescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Wennergren de bal. Wennergren probeert naar een medespeler te passen. Wallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Wennergren speelt de bal door. Daroch probeert de bal aan de voet te houden. Wallen is nu in balbezit. Wallen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 3:0

14e minuut.
Wennergren geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Connolly de bal. Wallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallen draait met de bal, schiet en ... Tomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 4:0

19e minuut.
Berescu geeft een lange en hoge pass. Eggermont kopt de bal weg. Wallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallen schiet op doel. Tomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 5:0

25e minuut.
Tomatis probeert naar een medespeler te passen. Wennergren speelt de bal door. Bucuros rent richting de bal. Bucuros geeft de bal voor. Wallen krijgt zijn hoofd ertegen. Tomatis bokst de bal weg.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wennergren met de inworp. Bucuros geeft een hoge lob. Wallen krijgt zijn hoofd ertegen. Tomatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 6:0

35e minuut.
Daroch met een sublieme pass. Bucuros rent richting de bal. Bucuros passt de bal met de wreef. Wallen rent richting de bal. Wallen geeft een hoge lob. Tomatis bokst de bal weg.

36e minuut.
Bucuros is nu in balbezit. Bucuros passt de bal in één keer door. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft een hoge lob. Wallen maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomatis bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wennergren met de inworp. Bucuros geeft de bal voor. Wallen maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 7:0

40e minuut.
Berescu rent richting de bal. Berescu passt de bal met de wreef. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont schiet op doel. Tomatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 8:0

41e minuut.
Bucuros passt de bal zonder na te denken. Wennergren speelt de bal door. Daroch speelt de bal door. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 22%, Fenland Vikings 78%.
Husker United - Fenland Vikings 8:0

46e minuut.
Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Bellingham begaat een overtreding. Berescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bucuros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Connolly kopt de bal weg. Wallen is nu in balbezit. Wallen schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Rubin probeert naar een medespeler te passen. Wennergren rent richting de bal. Wennergren passt de bal zonder na te denken. Wallen is nu in balbezit. Wallen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Berescu geeft de bal voor. Daar is Wallen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 9:0

54e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft een hoge lob. Berescu kopt de bal weg. Daar is Eggermont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggermont schiet op doel. Tomatis bokst de bal weg.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wennergren met een snelle inworp. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eggermont de bal. Tomatis bokst de bal weg.

56e minuut.
Inworp. Wennergren met de inworp. Bucuros geeft een lange en hoge pass. Wallen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 10:0

57e minuut.
Vieira geeft de bal voor. Postoacă met een sublieme pass. Connolly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wallen rent richting de bal. Wallen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 11:0

58e minuut.
Molyneux probeert naar een medespeler te passen. Connolly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallen haalt uit met een fantastische trap. Tomatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 12:0

61e minuut.
Bucuros is nu in balbezit. Bucuros passt de bal in één keer door. Wallen is nu in balbezit. Wallen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 13:0

62e minuut.
Thorpe is nu in balbezit. Eggermont verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu is nu in balbezit. Berescu geeft de bal voor. Wallen maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Berescu passt de bal in één keer door. Wennergren is nu in balbezit. Wennergren met een sublieme pass. Wallen rent richting de bal. Wallen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wennergren passt de bal met de wreef. Daroch is nu in balbezit. Daroch geeft een lange en hoge pass. Wallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bucuros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wallen springt en kopt de bal. Tomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 14:0

69e minuut.
Wallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallen passt de bal met de wreef. Eggermont rent richting de bal. Eggermont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 15:0

72e minuut.
Eggermont rent richting de bal. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ... Tomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 16:0

78e minuut.
Vieira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu passt de bal in één keer door. Bucuros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucuros geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bucuros neemt de hoekschop. Paal!

87e minuut.
Daar is Postoacă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connolly is nu in balbezit. Eggermont onderschept slim de pass. Eggermont haalt uit met een fantastische trap. Tomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 17:0

88e minuut.
Bucuros rent richting de bal. Bucuros passt de bal zonder na te denken. Wallen rent richting de bal. Wallen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - Fenland Vikings 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 20%, Fenland Vikings 80%.
Husker United - Fenland Vikings 18:0