Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Astra Dunarea Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10000
Astra Dunarea HellTigers
compact Tactiek NewTicTac
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski passt de bal in één keer door. Daar is Yeffal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Dumitraşcu-Popescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Decebal de bal. Decebal haalt uit met een fantastische trap. Nărăvaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lincar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu geeft een hoge lob. Yeffal maakt een snoekduik en kopt de bal. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Decebal kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jašić. Decebal raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel. Nărăvaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - HellTigers 1:0

28e minuut.
Daar is Montibello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu rent richting de bal. Mihu geeft de bal voor. Yeffal krijgt zijn hoofd ertegen. Dumitrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astra Dunarea - HellTigers 1:1

33e minuut.
Mihu speelt de bal door. Fonnyadt is nu in balbezit. Gronowski maakt een afschuwelijke overtreding. Gronowski krijgt een gele kaart. Fonnyadt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Bécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas verovert de bal door een tackle van achteren. Sas geeft een hoge lob. Fonnyadt maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 49%, HellTigers 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astra Dunarea - HellTigers 1:1

47e minuut.
Dumitraşcu-Popescu passt de bal met de wreef. Pijawka geeft een lange en hoge pass. Mihu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Decebal rent richting de bal. Decebal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić verovert de bal door een tackle van achteren. Jašić passt de bal met de wreef. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gronowski neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Decebal de bal. Decebal passt de bal in één keer door. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu geeft de bal voor. Nărăvaş bokst de bal weg.

67e minuut.
Gradić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velcu met de inworp. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Gradić heeft problemen om de bal te vangen. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - HellTigers 2:1

77e minuut.
Qarayev passt de bal zonder na te denken. Tomescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parraguéz. Parraguéz krijgt een gele kaart. Tomescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomescu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fonnyadt rent richting de bal. Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren. Pijawka geeft een hoge lob. Decebal rent richting de bal. Decebal draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 36%, HellTigers 64%.
Astra Dunarea - HellTigers 2:1