Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: LoveAndDevotion Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1671
LoveAndDevotion F.C.M. Dunărea Galați
BARAJ Tactiek ARDEFF
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 28.6
formidabel Schieten matig
uitmuntend Passen matig
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Tardif rent richting de bal. Talaslahti geeft een hoge lob. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Wollinger speelt de bal door. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos geeft een hoge lob. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Szabados is nu in balbezit. Szabados haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Malafosse is nu in balbezit. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Malafosse maakt een afschuwelijke overtreding. Malafosse krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Talaslahti rent richting de bal. Talaslahti passt de bal zonder na te denken. Schmidt speelt de bal door. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szabados rent richting de bal. Szabados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 1:0

12e minuut.
Valtersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtersson geeft een hoge lob. Daar is Tsilichristos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsilichristos geeft de bal voor. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tsilichristos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szabados is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Fafiński ... Strafschop! Szabados raakt geblesseerd tijdens het duel. Hâncu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 2:0

21e minuut.
Tsilichristos onderschept slim de pass. Tsilichristos passt de bal zonder na te denken. Schmidt speelt de bal door. Hâncu heeft problemen om de bal te vangen. Hâncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 3:0

24e minuut.
Talaslahti passt de bal zonder na te denken. Schmidt rent richting de bal. Schmidt passt de bal in één keer door. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Hâncu de bal. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâncu schiet op doel. Mâlcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 4:0

31e minuut.
Wollinger geeft een lange en hoge pass. Hâncu kopt de bal weg. Tintori heeft problemen om de bal te vangen. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Schmidt met een sublieme pass. Tsilichristos met een sublieme pass. Wollinger speelt de bal door. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 5:0

34e minuut.
Wollinger rent richting de bal. Wollinger passt de bal zonder na te denken. Tsilichristos is nu in balbezit. Tsilichristos geeft de bal voor. Hâncu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hâncu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Locardi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Daar is Tsilichristos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsilichristos geeft een lange en hoge pass. Locardi heeft problemen om de bal te vangen. Locardi springt en kopt de bal. Mâlcu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 6:0

39e minuut.
Klungelig pakt Dumitru de bal. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dumitru naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Szabados kopt de bal weg. Daar is Andreiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Locardi is nu in balbezit. Locardi draait met de bal, schiet en ... Mâlcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 7:0

44e minuut.
Schmidt speelt de bal door. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos probeert naar een medespeler te passen. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Zago komt het veld opgelopen. Mâlcu trapt de bal weg van het doel. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt geeft een hoge lob. Locardi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 23%, F.C.M. Dunărea Galați 77%.
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 7:0

47e minuut.
Biolla is nu in balbezit. Biolla passt de bal in één keer door. Schmidt met een sublieme pass. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 8:0

49e minuut.
Wollinger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsilichristos de bal. Tsilichristos speelt de bal door. Zago rent richting de bal. Zago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 9:0

51e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz passt de bal in één keer door. Locardi is nu in balbezit. Locardi draait met de bal, schiet en ... Mâlcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 10:0

53e minuut.
Schmidt is nu in balbezit. Schmidt passt de bal in één keer door. Locardi rent richting de bal. Locardi schiet op doel. Mâlcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 11:0

54e minuut.
Zago verovert de bal door een tackle van achteren. Zago geeft een lange en hoge pass. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Locardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Locardi draait met de bal, schiet en ... Paal! Schmidt heeft problemen om de bal te vangen. Locardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Locardi draait met de bal, schiet en ... Mâlcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tintori de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wollinger passt de bal in één keer door. Locardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 12:0

65e minuut.
Tardif geeft de bal voor. Locardi kopt de bal weg. Dobosiewicz is nu in balbezit. Zago onderschept slim de pass. Zago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 13:0

66e minuut.
Malafosse passt de bal in één keer door. Fafiński is nu in balbezit. Tsilichristos onderschept slim de pass. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Radeta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmidt passt de bal met de wreef. Zago rent richting de bal. Zago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wollinger is nu in balbezit. Wollinger passt de bal met de wreef. Daar is Andreiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Locardi is nu in balbezit. Locardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vega met een sublieme pass. Daar is Wollinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollinger probeert naar een medespeler te passen. Locardi is nu in balbezit. Locardi schiet op doel. Mâlcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 14:0

90e minuut.
Schmidt passt de bal in één keer door. Daar is Tsilichristos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsilichristos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zago de bal. Zago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mâlcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Locardi is nu in balbezit. Locardi draait met de bal, schiet en ... Mâlcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 19%, F.C.M. Dunărea Galați 81%.
LoveAndDevotion - F.C.M. Dunărea Galați 15:0