Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Panter Fc Shkupi
PanTR Tactiek normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
26.5 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manoyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damcı is nu in balbezit. Avetissyan onderschept slim de pass. Avetissyan geeft een hoge lob. Tepsici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham schiet op doel. Tepsici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Fc Shkupi 0:1

11e minuut.
Baykal geeft een hoge lob. Maar rent richting de bal. Maar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hellenurm de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fakiroğlu is nu in balbezit. Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenakyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hellenurm de bal. Hellenurm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - Fc Shkupi 0:2

42e minuut.
Baykal kopt de bal weg. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham schiet op doel. Tepsici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Asilefe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Damcı met de inworp. Daar is Fakiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakiroğlu met een sublieme pass. Ceylan is nu in balbezit. Ceylan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Panter 47%, Fc Shkupi 53%.
Kara Panter - Fc Shkupi 0:2

77e minuut.
Damcı met een snelle inworp. Daar is Fakiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakiroğlu geeft de bal voor. Ceylan is nu in balbezit. Ceylan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Miklos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manoyan met de inworp. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Panter 42%, Fc Shkupi 58%.
Kara Panter - Fc Shkupi 0:2