Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Smashers Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5641
Smashers V
NC Tactiek v-
49% Balbezit 51%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten brilliant
adequate Passen formidable
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Coc heeft problemen om de bal te vangen. Coc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Dobrinoiu schiet op doel. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:1

3e minuut.
Todon met een sublieme pass. Beteringhe kopt de bal weg. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Floricioiu passt de bal met de wreef. Coc is nu in balbezit. Coc passt de bal met de wreef. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:2

7e minuut.
Coc rent richting de bal. Coc passt de bal met de wreef. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:3

9e minuut.
Coc rent richting de bal. Coc met een sublieme pass. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Coc de bal. Coc passt de bal in één keer door. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:4

12e minuut.
Ciorbea kopt de bal weg. Birnicu controleert de bal met de borst. Birnicu passt de bal in één keer door. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:5

13e minuut.
Coc speelt de bal door. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea passt de bal met de wreef. Birnicu met een sublieme pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Birnicu met een sublieme pass. Ciorbea geeft een lange en hoge pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... Todon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:6

17e minuut.
Rzeczycki is nu in balbezit. Rzeczycki geeft de bal voor. Dobrinoiu kopt de bal weg. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. Todon bokst de bal weg.

18e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:7

22e minuut.
Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia passt de bal met de wreef. Birnicu geeft de bal voor. Boca krijgt zijn hoofd ertegen. Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:8

23e minuut.
Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Coc met een sublieme pass. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:9

25e minuut.
Birnicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu schiet op doel. Boca probeert de bal aan de voet te houden. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:10

29e minuut.
Klungelig pakt Beteringhe de bal. Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:11

30e minuut.
Azadvətən probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu speelt de bal door. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea passt de bal in één keer door. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:12

34e minuut.
Ciorbea passt de bal in één keer door. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Predoiu speelt de bal door. Ciorbea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:13

36e minuut.
Ciorbea controleert de bal met de borst. Ciorbea geeft een lange en hoge pass. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Coc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coc speelt de bal door. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:14

39e minuut.
Coc probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:15

40e minuut.
Birnicu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boca kopt de bal weg. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:16

42e minuut.
Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga geeft een hoge lob. Dobrinoiu kopt de bal weg. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:17

44e minuut.
Birnicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:18

45e minuut.
Manu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 90%, V 10%.
Smashers - V 0:18

46e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu passt de bal in één keer door. Coc probeert naar een medespeler te passen. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu met een sublieme pass. Boca heeft problemen om de bal te vangen. Boca schiet op doel. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:19

51e minuut.
Klungelig pakt Beteringhe de bal. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu met een sublieme pass. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Coc rent richting de bal. Coc probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Birnicu met de inworp. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Todon bokst de bal weg. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu schiet op doel. Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:20

60e minuut.
Beteringhe speelt de bal door. Klungelig pakt Vişoianu de bal. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:21

62e minuut.
Inworp. Birnicu met een snelle inworp. Ciorbea met een sublieme pass. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Predoiu passt de bal zonder na te denken. Coc met een sublieme pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:22

65e minuut.
Vişoianu is nu in balbezit. Beteringhe rent richting de bal. Met opzet legt Boca zijn tegenspeler op de grond. Boca krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Vişoianu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coc met de inworp. Ciorbea geeft een hoge lob. Boca maakt een snoekduik en kopt de bal. Todon bokst de bal weg. Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:23

68e minuut.
Klungelig pakt Vişoianu de bal. Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Birnicu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boca krijgt zijn hoofd ertegen. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:24

69e minuut.
Azadvətən heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boca is nu in balbezit. Boca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:25

72e minuut.
Ciorbea passt de bal in één keer door. Coc probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrinoiu geeft een hoge lob. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boca maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Beteringhe rent richting de bal. Boca verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:26

74e minuut.
Todon met een sublieme pass. Stuparević kopt de bal weg. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:27

75e minuut.
Birnicu passt de bal met de wreef. Boca met een sublieme pass. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:28

78e minuut.
Beteringhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca rent richting de bal. Boca speelt de bal door. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu schiet op doel. Todon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Todon met een sublieme pass. Beteringhe kopt de bal weg. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... Todon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:29

82e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Birnicu passt de bal in één keer door. Boca speelt de bal door. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu schiet op doel. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:30

85e minuut.
Ciorbea controleert de bal met de borst. Ciorbea speelt de bal door. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu met een sublieme pass. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - V 0:31

87e minuut.
Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Boca geeft een hoge lob. Coc kopt de bal weg. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 92%, V 8%.
Smashers - V 0:31