Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 21:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: LITTLE BRITIAN Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 12531
LITTLE BRITIAN santa_marta
m Tactiek 43Extremo2
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
38.3 gemiddelde waardering 55.5
redelijk Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Sola trapt de bal weg. Castellano kopt de bal weg. Mendelevich rent richting de bal. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vriendt verovert de bal door een tackle van achteren. de Vriendt speelt de bal door. Klungelig pakt Mendelevich de bal. Mendelevich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Hajgato de bal onder controle te krijgen. Castellano is nu in balbezit. Castellano geeft de bal voor. Gordea is nu in balbezit. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sola bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal in één keer door. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas heeft problemen om de bal te vangen. Dallas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Castellano geeft een hoge lob. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajgato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gordea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gordea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kupar bokst de bal weg.

17e minuut.
Castellano met een sublieme pass. Dallas is nu in balbezit. Dallas geeft de bal voor. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas met een sublieme pass. Klungelig pakt Castellano de bal. Castellano geeft de bal voor. Gordea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LITTLE BRITIAN - santa_marta 0:1

22e minuut.
Dallas probeert naar een medespeler te passen. de Vriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vriendt passt de bal met de wreef. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Kupar bokst de bal weg.

23e minuut.
Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas geeft een lange en hoge pass. Mendelevich is nu in balbezit. Gordea is nu in balbezit. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sola kopt de bal weg. Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal met de wreef. Gordea rent richting de bal. Gordea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Szyndrowski onderschept slim de pass. Szyndrowski passt de bal in één keer door. Mendelevich probeert naar een medespeler te passen. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel. Kupar bokst de bal weg.

35e minuut.
Harrington raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koryunyan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
de Vriendt met een sublieme pass. Mendelevich heeft problemen om de bal te vangen. Mendelevich passt de bal zonder na te denken. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel. Kupar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sola kopt de bal weg. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
de Vriendt passt de bal met de wreef. Szyndrowski is nu in balbezit. Mendelevich probeert naar een medespeler te passen. Gordea rent richting de bal. Gordea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 84%, santa_marta 16%.
LITTLE BRITIAN - santa_marta 0:1

46e minuut.
Betka komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dallas probeert naar een medespeler te passen. Szyndrowski rent richting de bal. Szyndrowski passt de bal zonder na te denken. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea schiet op doel. Kupar bokst de bal weg.

62e minuut.
Castellano probeert naar een medespeler te passen. Dallas rent richting de bal. Dallas probeert naar een medespeler te passen. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea draait met de bal, schiet en ... Kupar bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Koryunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gordea onderschept slim de pass. Sola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich verovert de bal door een tackle van achteren. Mendelevich draait met de bal, schiet en ... Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Szyndrowski probeert naar een medespeler te passen. Castellano met een sublieme pass. Daar is Dallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dallas geeft een hoge lob. Mendelevich maakt een snoekduik en kopt de bal. Kupar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal zonder na te denken. Dallas met een sublieme pass. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea haalt uit met een fantastische trap. Kupar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Dallas geeft de bal voor. Kozubek kopt de bal weg. Szyndrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea is nu in balbezit. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas geeft een hoge lob. Betka kopt de bal weg. Sola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendelevich bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Sola onderschept slim de pass. Betka geeft een lange en hoge pass. Dallas rent richting de bal. Dallas geeft een lange en hoge pass. Gordea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano passt de bal met de wreef. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas geeft een lange en hoge pass. Gordea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sola kopt de bal weg. Castellano rent richting de bal. Castellano geeft een hoge lob. Betka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LITTLE BRITIAN 75%, santa_marta 25%.
LITTLE BRITIAN - santa_marta 0:1