Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real Fantasmitas F.C Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2806
Real Fantasmitas F.C Alpargatas United de Ceuta
sin entremos Tactiek Dos pivotes
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
64.9 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Harmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaverry begaat een overtreding. Harmaník is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ntegiannis met een snel genomen vrije trap. Baltolu rent richting de bal. Baltolu passt de bal in één keer door. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Guarnotta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltolu met een snelle inworp. Harmaník is nu in balbezit. Harmaník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ntegiannis geeft de bal voor. Borgulya rent richting de bal. Guarnotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guarnotta krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Kelter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaverry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kelter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kelter legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Udvaros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Alpargatas United de Ceuta 1:0

34e minuut.
Harmaník neemt vlug de vrije trap. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Anh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bùi Anh krijgt een gele kaart. Borgulya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ntegiannis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 42%, Alpargatas United de Ceuta 58%.
Real Fantasmitas F.C - Alpargatas United de Ceuta 1:0

50e minuut.
Inworp. Ateşalmaz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Barbez geeft de bal voor. Herikyan is nu in balbezit. Herikyan geeft een hoge lob. Osuch rent richting de bal. Osuch haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Trọng bokst de bal weg. Paal!

66e minuut.
Inworp. Roma komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fleites onderschept slim de pass. Fleites probeert naar een medespeler te passen. Sütlü is nu in balbezit. Osuch verovert de bal door een tackle van achteren. Osuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baltolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltolu probeert naar een medespeler te passen. Bùi Anh is nu in balbezit. Borgulya verovert de bal door een tackle van achteren. Borgulya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Alpargatas United de Ceuta 2:0

71e minuut.
Lipczyński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Fleites rent richting de bal. Fleites geeft een hoge lob. Daar is Sütlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Alpargatas United de Ceuta 2:1

74e minuut.
Ntegiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Fleites rent richting de bal. Ntegiannis begaat een overtreding. Ntegiannis krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Barraco komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Baltolu geeft een lange en hoge pass. Daar is Bùi Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgulya verovert de bal door een tackle van achteren. Borgulya haalt uit met een fantastische trap. Udvaros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Alpargatas United de Ceuta 3:1

78e minuut.
Barraco passt de bal in één keer door. Baltolu is nu in balbezit. Baltolu passt de bal met de wreef. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sirotyuk speelt de bal door. Barraco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Terzo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz draait met de bal, schiet en ... Udvaros bokst de bal weg. Borgulya is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Alpargatas United de Ceuta 4:1

89e minuut.
Ateşalmaz speelt de bal door. Bình Ðạt rent richting de bal. Bình Ðạt passt de bal met de wreef. Daar is Ateşalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateşalmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ateşalmaz passt de bal in één keer door. Bình Ðạt heeft problemen om de bal te vangen. Bình Ðạt speelt de bal door. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz draait met de bal, schiet en ... Udvaros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 56%, Alpargatas United de Ceuta 44%.
Real Fantasmitas F.C - Alpargatas United de Ceuta 4:1