Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. Celtics Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11370
F.C. Celtics F.C. Tonno
FraT Tactiek 4321_SX_ROMBO
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.1 gemiddelde waardering 60.7
matig Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Gradkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Nicotero de bal. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Suzzani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - F.C. Tonno 0:1

10e minuut.
Cannati is nu in balbezit. Cannati passt de bal met de wreef. Oberman is nu in balbezit. Oberman geeft een lange en hoge pass. Daar is Jedliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Nicotero heeft problemen om de bal te vangen. Nicotero geeft een hoge lob. Oberman kopt de bal weg. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Suzzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gradkowski met een sublieme pass. Cannati met een sublieme pass. Trukleckas geeft de bal voor. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 61%, F.C. Tonno 39%.
F.C. Celtics - F.C. Tonno 0:1

50e minuut.
Trukleckas geeft de bal voor. Torres heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Maio. Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Gradkowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gradkowski met een sublieme pass. Jedliński controleert de bal met de borst. Jedliński geeft een hoge lob. Torres springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Celtics - F.C. Tonno 0:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cannati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zola rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres haalt uit met een fantastische trap. Suzzani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Inworp. Trukleckas met een snelle inworp. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jedliński met een sublieme pass. Cannati rent richting de bal. Cannati probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Trukleckas onderschept slim de pass. Trukleckas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer geeft een hoge lob. Torres krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Celtics 72%, F.C. Tonno 28%.
F.C. Celtics - F.C. Tonno 0:2