Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS ZAGŁĘBIANKA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5800
KS ZAGŁĘBIANKA REAL UNITED
als Tactiek home
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 48.6
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Everse is nu in balbezit. Klungelig pakt Córdoba de bal. Matusek begaat een overtreding. Matusek krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Chrabąszcz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Petlarov de bal onder controle te krijgen. Soler probeert naar een medespeler te passen. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap. Rodrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Fudała is nu in balbezit. Fudała geeft een lange en hoge pass. Gheorghiţă kopt de bal weg. Córdoba geeft een hoge lob. Everse krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Andraszak onderschept slim de pass. Andraszak speelt de bal door. Koszaliński rent richting de bal. Koszaliński geeft een lange en hoge pass. Simplício springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Breda geeft een hoge lob. Dłużewski controleert de bal met de borst. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba haalt uit met een fantastische trap. Rodrigues probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 1:0

16e minuut.
Fudała met de inworp. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov geeft de bal voor. Szczygło krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 1:1

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Colorado niet meer kan verder spelen. Jeleń komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Rosabal geeft de bal voor. Chrabąszcz rent richting de bal. Chrabąszcz passt de bal zonder na te denken. Everse heeft problemen om de bal te vangen. Everse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chrabąszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda onderschept slim de pass. Breda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudała met een sublieme pass. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov geeft een hoge lob. Szczygło maakt een snoekduik en kopt de bal. Jeleń bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 49%, REAL UNITED 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 1:1

46e minuut.
Mijal komt het veld opgelopen. Szczerbaniuk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
García Bermejo rent richting de bal. Mijal is nu in balbezit. Smolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Rosabal onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petlarov neemt de hoekschop. Mijal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 1:2

52e minuut.
Dłużewski verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarek onderschept slim de pass. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba schiet op doel. Rodrigues probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 2:2

53e minuut.
Fudała geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breda met een snelle inworp. Segalen bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalen geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Córdoba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 3:2

58e minuut.
Panaite passt de bal met de wreef. Córdoba rent richting de bal. Córdoba met een sublieme pass. Everse rent richting de bal. Everse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Kurz komt het veld opgelopen. Soler kopt de bal weg. Kurz rent richting de bal. Chrabąszcz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chrabąszcz krijgt een gele kaart. Kurz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacio komt het veld opgelopen. Brozowski komt het veld opgelopen. Córdoba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 4:2

63e minuut.
Rosabal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosabal met een sublieme pass. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz haalt uit met een fantastische trap. Rodrigues werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 5:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawrysiak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pacio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacio geeft de bal voor. Soler speelt de bal door. Klungelig pakt Kurz de bal. Kurz schiet op doel. De bal raakt de paal. Rodrigues verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Brozowski rent richting de bal. Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurz met een sublieme pass. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 6:2

85e minuut.
Smolarek is nu in balbezit. Smolarek passt de bal in één keer door. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba draait met de bal, schiet en ... Rodrigues probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZAGŁĘBIANKA 39%, REAL UNITED 61%.
KS ZAGŁĘBIANKA - REAL UNITED 7:2