Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Er Garo
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3142
Batencuzena F.F. Ambra 1968
O-O-E Tactiek ANOMALO XW4+
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 40.6
formidabel Schieten goed
solide Passen solide
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Gusmão met een sublieme pass. Daar is Bedini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedini geeft een lange en hoge pass. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel. Memmo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 1:0

5e minuut.
Facciu is nu in balbezit. Fascilla onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zauri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scattaglia springt en kopt de bal. Lopes bokst de bal weg.

8e minuut.
Fruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli onderschept slim de pass. Avesti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avesti krijgt een gele kaart. Castelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gusmão komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Strempel met een sublieme pass. Gusmão is nu in balbezit. Cuzzo met een sublieme pass. Camrković rent richting de bal. Camrković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cuzzo met een sublieme pass. Bedini rent richting de bal. Bedini passt de bal zonder na te denken. Camrković is nu in balbezit. Camrković haalt uit met een fantastische trap. Memmo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Camrković passt de bal in één keer door. Strempel speelt de bal door. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel. Memmo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 2:0

22e minuut.
Galestri met een sublieme pass. Scattaglia is nu in balbezit. Camrković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Camrković moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Camrković schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Scattaglia raakt geblesseerd tijdens het duel. Bottiglio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scattaglia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel geeft een hoge lob. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel. Memmo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 3:0

32e minuut.
Strempel speelt de bal door. Daar is Cuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzzo probeert naar een medespeler te passen. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Memmo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Strempel passt de bal in één keer door. Cuzzo is nu in balbezit. Cuzzo passt de bal met de wreef. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel. Memmo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 42%, F.F. Ambra 1968 58%.
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 3:0

46e minuut.
Stoper komt het veld opgelopen. Erroi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bedini haalt uit met een fantastische trap. Spiezie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bedini zal de hoekschop nemen. Castelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Memmo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Bedini passt de bal met de wreef. Castelli is nu in balbezit. Castelli schiet op doel. Avesti probeert de bal aan de voet te houden. Memmo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Strempel de bal. Lemberský rent richting de bal. Strempel onderschept slim de pass. Strempel schiet op doel. Memmo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Bedini is nu in balbezit. Bedini passt de bal zonder na te denken. Castelli is nu in balbezit. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauri verovert de bal door een tackle van achteren. Zauri passt de bal met de wreef. Castelli is nu in balbezit. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
MacTavish kopt de bal weg. Stoper heeft problemen om de bal te vangen. Avesti rent richting de bal. Castelli onderschept slim de pass. Castelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Strempel probeert naar een medespeler te passen. Cuzzo is nu in balbezit. Cuzzo geeft de bal voor. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli schiet op doel. Memmo bokst de bal weg.

70e minuut.
Cuzzo passt de bal in één keer door. Bedini rent richting de bal. Bedini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gusmão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusmão geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Strempel rent richting de bal. Strempel passt de bal in één keer door. Castelli is nu in balbezit. Castelli draait met de bal, schiet en ... Memmo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 5:0

75e minuut.
Inworp. Rotolo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lemberský rent richting de bal. Lemberský geeft de bal voor. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi draait met de bal, schiet en ... Lopes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 5:1

81e minuut.
Lemberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemberský geeft de bal voor. Rotolo is nu in balbezit. Rotolo schiet op doel. Lopes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 5:2

85e minuut.
Gusmão rent richting de bal. Gusmão met een sublieme pass. Lemberský rent richting de bal. Castelli onderschept slim de pass. Castelli schiet op doel. Memmo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gusmão onderschept slim de pass. Gusmão geeft de bal voor. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 6:2

89e minuut.
Bedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedini geeft een lange en hoge pass. Castelli rent richting de bal. Castelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 30%, F.F. Ambra 1968 70%.
Batencuzena - F.F. Ambra 1968 7:2