Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2692
nyU FC Red Bull Zilina
442 Tactiek Chimera
48% Balbezit 52%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 52.3
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Fikár rent richting de bal. Ďurkovič rent richting de bal. Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ďurkovič passt de bal in één keer door. Pawlis is nu in balbezit. Koszycki onderschept slim de pass. Koszycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:1

6e minuut.
Koszycki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fikár de bal. Fikár passt de bal in één keer door. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:2

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prášek met de inworp. Gostin heeft problemen om de bal te vangen. Gostin geeft een hoge lob. Koszycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sysmäläinen kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prášek met een snelle inworp. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič schiet op doel. Zvunka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gostin passt de bal in één keer door. Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikár passt de bal met de wreef. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vardy probeert naar een medespeler te passen. Sysmäläinen speelt de bal door. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala geeft de bal voor. Fikár kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gostin kopt de bal weg. Klungelig pakt Corujo de bal. Sandala rent richting de bal. Sandala geeft een lange en hoge pass. Prášek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Zvunka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Ďurkovič met een sublieme pass. Prášek rent richting de bal. Prášek passt de bal met de wreef. Daar is Ďurkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ďurkovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Camerini kopt de bal weg. Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo speelt de bal door. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ... Zvunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:3

28e minuut.
Ďurkovič heeft problemen om de bal te vangen. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini probeert naar een medespeler te passen. Ďurkovič heeft problemen om de bal te vangen. Ďurkovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fikár rent richting de bal. Waight is nu in balbezit. Koszycki verovert de bal door een tackle van achteren. Koszycki schiet op doel. Zvunka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:4

33e minuut.
Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič passt de bal met de wreef. Fikár rent richting de bal. Fikár haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Koszycki rent richting de bal. Koszycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:5

36e minuut.
Zvunka met een sublieme pass. Sandala rent richting de bal. Sandala passt de bal in één keer door. Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:6

38e minuut.
Fikár rent richting de bal. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikár is nu in balbezit. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vardy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Danciu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 86%, FC Red Bull Zilina 14%.
nyU - FC Red Bull Zilina 0:6

48e minuut.
Gostin verovert de bal door een tackle van achteren. Gostin passt de bal in één keer door. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki draait met de bal, schiet en ... Zvunka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:7

55e minuut.
Fikár rent richting de bal. Klungelig pakt Ďurkovič de bal. Fikár is nu in balbezit. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Prášek probeert naar een medespeler te passen. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič passt de bal zonder na te denken. Fikár is nu in balbezit. Fikár draait met de bal, schiet en ... Zvunka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prášek zal de hoekschop nemen. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki haalt uit met een fantastische trap. Zvunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cornejo geeft een hoge lob. Ďurkovič kopt de bal weg. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki draait met de bal, schiet en ... Zvunka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:8

71e minuut.
Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek haalt uit met een fantastische trap. Koszycki rent richting de bal. Koszycki draait met de bal, schiet en ... Zvunka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:9

74e minuut.
Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek speelt de bal door. Klungelig pakt Fikár de bal. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Prášek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gostin rent richting de bal. Gostin geeft een hoge lob. Koszycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Zvunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Waight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:10

77e minuut.
Pin rent richting de bal. Koszycki onderschept slim de pass. Koszycki passt de bal met de wreef. Fikár is nu in balbezit. Fikár haalt uit met een fantastische trap. Zvunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Koszycki is nu in balbezit. Koszycki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ďurkovič de bal. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ... Zvunka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 0:11

81e minuut.
Pin geeft een hoge lob. Ibănescu rent richting de bal. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Vrba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 1:11

86e minuut.
Pin speelt de bal door. Sandala is nu in balbezit. Sandala geeft een hoge lob. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cornejo kopt de bal weg. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin met een sublieme pass. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki schiet op doel. Zvunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Red Bull Zilina 1:12

90e minuut.
Ďurkovič kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sandala de bal onder controle te krijgen. Corujo speelt de bal door. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 79%, FC Red Bull Zilina 21%.
nyU - FC Red Bull Zilina 1:12