Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadium of Noise
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2596
The Specials HaoNguyen
ThreeFiveTwo Tactiek HN_A
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Raspudić speelt de bal door. Melon is nu in balbezit. Melon probeert naar een medespeler te passen. Bersani rent richting de bal. Bersani draait met de bal, schiet en ... Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - HaoNguyen 0:1

5e minuut.
Raspudić geeft een hoge lob. Baccetti kan de bal niet met de borst controleren. Burduşel met een sublieme pass. Morosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morosini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lewator heeft problemen om de bal te vangen. Morosini is nu in balbezit. Vodić begaat een overtreding. Morosini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morosini wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Morosini probeert de bal met de borst te controleren. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een lange en hoge pass. Melon rent richting de bal. Melon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Raspudić kopt de bal weg. Klungelig pakt Armstrong de bal. Seńkowski probeert naar een medespeler te passen. Melon rent richting de bal. Melon schiet op doel. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liptovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptovský passt de bal in één keer door. Bersani rent richting de bal. Bersani schiet op doel. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon is nu in balbezit. Melon passt de bal zonder na te denken. Bersani rent richting de bal. Bersani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Metin speelt de bal door. Klungelig pakt Biegun de bal. Biegun schiet op doel. Ferraris probeert de bal aan de voet te houden. Erazim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Specials - HaoNguyen 1:1

24e minuut.
Gurdev kopt de bal weg. Armstrong rent richting de bal. Armstrong geeft de bal voor. Morosini rent richting de bal. Morosini draait met de bal, schiet en ... Erazim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Raspudić kan de bal niet met de borst controleren. Biegun rent richting de bal. Raspudić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Biegun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Biegun kan niet meer verder spelen. Bingham komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Seńkowski rent richting de bal. Seńkowski met een sublieme pass. Daar is Bersani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melon is nu in balbezit. Melon schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg.

35e minuut.
Ferraris geeft een lange en hoge pass. Seńkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Armstrong zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Armstrong moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Armstrong schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Finlay probeert naar een medespeler te passen. Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Sivrice probeert naar een medespeler te passen. Melon rent richting de bal. Melon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - HaoNguyen 1:2

44e minuut.
Seńkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Raspudić de bal. Raspudić passt de bal met de wreef. Melon rent richting de bal. Melon haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Liptovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - HaoNguyen 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Specials 51%, HaoNguyen 49%.
The Specials - HaoNguyen 1:3

52e minuut.
Gurdev geeft een hoge lob. Bingham rent richting de bal. Bingham passt de bal met de wreef. Daar is Morosini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morosini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Shankly probeert naar een medespeler te passen. Bingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraris begaat een overtreding. Ferraris krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ferraris geeft een hoge lob. Inworp. Shankly met de inworp. Klungelig pakt Bingham de bal. Bingham haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Morosini rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - HaoNguyen 2:3

59e minuut.
Melon passt de bal in één keer door. Seńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seńkowski geeft een lange en hoge pass. Sivrice is nu in balbezit. Sivrice draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stegaru komt het veld opgelopen. Main komt het veld opgelopen. Colson komt het veld opgelopen. Low komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lewator probeert naar een medespeler te passen. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Low speelt de bal door. Morosini heeft problemen om de bal te vangen. Morosini haalt uit met een fantastische trap. Erazim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Raspudić heeft problemen om de bal te vangen. Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Melon rent richting de bal. Melon haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Specials - HaoNguyen 2:4

83e minuut.
Morosini kopt de bal weg. Ferraris is nu in balbezit. Bingham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bingham naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Specials 47%, HaoNguyen 53%.
The Specials - HaoNguyen 2:4