Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CAMPIONUL Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3305
CAMPIONUL MMT4
alta 11 d Tactiek 5app
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 47.9
average Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Miriuţă rent richting de bal. Čuj onderschept slim de pass. Čuj passt de bal zonder na te denken. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freese met de inworp. Klungelig pakt Kubala de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ... Nartowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - MMT4 0:1

6e minuut.
Freese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru geeft de bal voor. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Čuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache begaat een overtreding. Čuj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szaniawski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Nartowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru passt de bal in één keer door. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuj draait met de bal, schiet en ... Nartowski bokst de bal weg.

13e minuut.
Kubala probeert de bal met de borst te controleren. Kubala geeft een lange en hoge pass. Miriuţă is nu in balbezit. Čuj verovert de bal door een tackle van achteren. Čuj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čuj rent richting de bal. Čuj haalt uit met een fantastische trap. Nartowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - MMT4 0:2

17e minuut.
Čuj kopt de bal weg. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru is nu in balbezit. Kubala onderschept slim de pass. Kubala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Holban rent richting de bal. Holban geeft een lange en hoge pass. Čuj rent richting de bal. Daar is Čuj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čuj schiet op doel. Nartowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - MMT4 0:3

25e minuut.
Klungelig pakt Szaniawski de bal. Szaniawski geeft de bal voor. Kubala rent richting de bal. Čuj is nu in balbezit. Čuj schiet op doel. Nartowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Freese geeft de bal voor. Inworp. Colţan met de inworp. Lukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Radler probeert naar een medespeler te passen. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ursache. Ursache krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Căldăraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursache rent richting de bal. Čuj onderschept slim de pass. Čuj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 67%, MMT4 33%.
CAMPIONUL - MMT4 0:3

46e minuut.
Cheşnoiu komt het veld opgelopen. Pruteanu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een hoge lob. Şerb heeft problemen om de bal te vangen. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. Pruteanu bokst de bal weg.

47e minuut.
Miriuţă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freese met een snelle inworp. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Holban met de inworp. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - MMT4 0:4

53e minuut.
Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Freese is nu in balbezit. Freese geeft de bal voor. Čuj springt en kopt de bal. Pruteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Čuj is nu in balbezit. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - MMT4 0:5

64e minuut.
Kubala probeert de bal aan de voet te houden. Freese kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubala de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - MMT4 0:6

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Căldăraru neemt de hoekschop. Ursache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čuj is nu in balbezit. Čuj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Şerb geeft een hoge lob. Inworp. Freese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. Paal! Čuj bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Čuj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čuj kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - MMT4 0:7

74e minuut.
Szaniawski speelt de bal door. Freese is nu in balbezit. Freese speelt de bal door. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Čuj geeft een hoge lob. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 65%, MMT4 35%.
CAMPIONUL - MMT4 0:7