Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: The Ark
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8445
Dabas Stars Las vegas city
5-3-2 D# Tactiek 4-4-2
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 44.8
formidabel Schieten goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Giggs geeft een hoge lob. Pasin verovert de bal door een tackle van achteren. Levyan geeft de bal voor. Giggs rent richting de bal. Giggs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Levyan is nu in balbezit. Bizarri rent richting de bal. Levyan onderschept slim de pass. Levyan draait met de bal, schiet en ... Cheadle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Szentpéteri geeft de bal voor. Inworp. Ximenes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oblak probeert de bal met de borst te controleren. Oblak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bizarri kopt de bal weg. Oblak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falcón met een sublieme pass. Giggs rent richting de bal. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Cheadle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Levyan is nu in balbezit. Levyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Bizarri de bal. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenhüttl met een sublieme pass. Giggs rent richting de bal. Giggs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 2:0

23e minuut.
Lalande speelt de bal door. Klungelig pakt Rákos de bal. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Bazín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 2:1

25e minuut.
Rákos is nu in balbezit. Rákos probeert naar een medespeler te passen. Molinari rent richting de bal. Molinari geeft een hoge lob. Giggs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 3:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Picarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft een hoge lob. Giggs springt en kopt de bal. Cheadle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 4:1

41e minuut.
Pasin onderschept slim de pass. Inworp. Picarelli met de inworp. Falcón geeft een lange en hoge pass. Giggs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabas Stars 37%, Las vegas city 63%.
Dabas Stars - Las vegas city 4:1

49e minuut.
Daar is Hasenhüttl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Coz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giggs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Levyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 5:1

57e minuut.
Levyan rent richting de bal. Levyan passt de bal in één keer door. Giggs is nu in balbezit. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Cheadle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 6:1

61e minuut.
Giggs geeft een lange en hoge pass. Hasenhüttl kopt de bal weg. Daar is Bunning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Picarelli probeert naar een medespeler te passen. Levyan is nu in balbezit. Levyan passt de bal met de wreef. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Cheadle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Giggs kopt de bal weg. Hasenhüttl rent richting de bal. Levyan onderschept slim de pass. Levyan haalt uit met een fantastische trap. Cheadle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 7:1

69e minuut.
Picarelli rent richting de bal. Picarelli met een sublieme pass. Levyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levyan schiet op doel. Cheadle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 8:1

76e minuut.
Picarelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Pasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasenhüttl rent richting de bal. Levyan verovert de bal door een tackle van achteren. Levyan schiet op doel. Cheadle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 9:1

80e minuut.
Addison geeft de bal voor. Oblak is nu in balbezit. Molinari onderschept slim de pass. Molinari geeft een lange en hoge pass. Levyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Picarelli probeert de bal aan de voet te houden. Molinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinari speelt de bal door. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 10:1

87e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón passt de bal met de wreef. Levyan probeert naar een medespeler te passen. Giggs rent richting de bal. Giggs draait met de bal, schiet en ... Cheadle bokst de bal weg. Levyan rent richting de bal. Levyan draait met de bal, schiet en ... Cheadle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 11:1

89e minuut.
Pasin probeert naar een medespeler te passen. Le Coz speelt de bal door. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Bazín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabas Stars - Las vegas city 11:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabas Stars 32%, Las vegas city 68%.
Dabas Stars - Las vegas city 11:2