Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Wonsky Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC Wonsky KS Rezerwa
Gucio jazda Tactiek 4-1-3-2 wysoko
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Inworp. Silaghi met een snelle inworp. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski onderschept slim de pass. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kontuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontuziński passt de bal met de wreef. Bickel met een sublieme pass. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Bulthuis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Palalas speelt de bal door. Bickel speelt de bal door. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Bulthuis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cicchese verovert de bal door een tackle van achteren. Cicchese geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihoc de bal. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Zelenik trapt de bal weg van het doel. Alioğlu probeert naar een medespeler te passen. Ciorap rent richting de bal. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Bulthuis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mauês komt het veld opgelopen. Tekerlekçi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 54%, KS Rezerwa 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wonsky - KS Rezerwa 0:0

48e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski geeft de bal voor. Mauês springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Alioğlu probeert naar een medespeler te passen. Wanchope rent richting de bal. Wanchope heeft problemen om de bal te vangen. Wanchope geeft een hoge lob. Ciorap maakt een snoekduik en kopt de bal. Bulthuis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bickel met de inworp. Alioğlu geeft een hoge lob. Ciorap springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 51%, KS Rezerwa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wonsky - KS Rezerwa 0:0