Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ΚΩΛ Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7843
ΠΙΣΩ ΟΨΗ akrata
442V Tactiek 4-3-33
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 36.4
very good Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Linka probeert naar een medespeler te passen. Chortatsis rent richting de bal. Chortatsis probeert naar een medespeler te passen. Svinarov rent richting de bal. Svinarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - akrata 1:0

9e minuut.
Svinarov verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki probeert naar een medespeler te passen. Svinarov is nu in balbezit. Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wright passt de bal in één keer door. Chortatsis is nu in balbezit. Chortatsis probeert naar een medespeler te passen. Jorquera rent richting de bal. Jorquera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tsakasianos verovert de bal door een tackle van achteren. Melinte rent richting de bal. Melinte passt de bal met de wreef. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mleczek is nu in balbezit. Tsakasianos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakasianos passt de bal in één keer door. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - akrata 2:0

28e minuut.
Svinarov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pic de bal. Melinte rent richting de bal. Melinte geeft een lange en hoge pass. Jorquera springt en kopt de bal. Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki speelt de bal door. Siemieniuk rent richting de bal. Svinarov verovert de bal door een tackle van achteren. Svinarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kürtös heeft problemen om de bal te vangen. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera schiet op doel. Varela bokst de bal weg.

35e minuut.
Linka speelt de bal door. Chortatsis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fàbregues. Fàbregues krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 44%, akrata 56%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - akrata 2:0

51e minuut.
Pic probeert naar een medespeler te passen. Gruszecki met een sublieme pass. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera draait met de bal, schiet en ... Varela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - akrata 3:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Jorquera de bal onder controle te krijgen. Mleczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gruszecki. Gruszecki krijgt een gele kaart. Mleczek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Chortatsis rent richting de bal. Chortatsis passt de bal met de wreef. Gruszecki probeert naar een medespeler te passen. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mojarro passt de bal zonder na te denken. Vidales met een sublieme pass. Linka speelt de bal door. Jorquera is nu in balbezit. Jorquera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Melinte controleert de bal met de borst. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melinte krijgt een gele kaart. Mojarro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki passt de bal in één keer door. Svinarov rent richting de bal. Svinarov haalt uit met een fantastische trap. Varela bokst de bal weg. Vidales rent richting de bal. Jorquera onderschept slim de pass. Jorquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - akrata 4:0

73e minuut.
Gruszecki passt de bal zonder na te denken. Melinte is nu in balbezit. Melinte geeft een hoge lob. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera draait met de bal, schiet en ... Varela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pic passt de bal in één keer door. Svinarov rent richting de bal. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Svinarov geeft een lange en hoge pass. Jorquera krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vidales heeft problemen om de bal te vangen. Jorquera rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mojarro met de inworp. Brito speelt de bal door. Daar is Mleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mleczek schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Fàbregues met de inworp. Kürtös speelt de bal door. Jorquera is nu in balbezit. Jorquera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Melinte passt de bal met de wreef. Pic heeft problemen om de bal te vangen. Pic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jorquera de bal. Jorquera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - akrata 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΙΣΩ ΟΨΗ 41%, akrata 59%.
ΠΙΣΩ ΟΨΗ - akrata 5:0