Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rapidistu 1923 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1155
Rapidistu 1923 Visinii
uzika Tactiek 4-3-3 up
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 40.9
good Schieten solid
solid Passen average
average Verdedigen adequate


7e minuut.
Suri geeft een hoge lob. Inworp. Batinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stypuła rent richting de bal. Stypuła haalt uit met een fantastische trap. Fizedean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Parejas probeert naar een medespeler te passen. Wierzba speelt de bal door. Daar is Biaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jokšić onderschept slim de pass. Jokšić haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak bokst de bal weg.

10e minuut.
Taillandier geeft een hoge lob. Biaye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giza is nu in balbezit. Giza geeft een hoge lob. Morón springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sodomlak met een sublieme pass. Stypuła kopt de bal weg. Suri is nu in balbezit. Obara onderschept slim de pass. Obara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udvardy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čolović rent richting de bal. Čolović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Visinii 0:1

18e minuut.
Hồng Sơn rent richting de bal. Batinelli begaat een overtreding. Hồng Sơn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wierzba de bal. Jokšić is nu in balbezit. Jokšić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Parejas met een sublieme pass. Stypuła heeft problemen om de bal te vangen. Stypuła passt de bal met de wreef. Obara is nu in balbezit. Obara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Salatović met een sublieme pass. Klungelig pakt Morón de bal. Batinelli rent richting de bal. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wierzba speelt de bal door. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk passt de bal zonder na te denken. Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stypuła draait met de bal, schiet en ... Fizedean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Obara draait met de bal, schiet en ... Fizedean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Visinii 0:2

37e minuut.
Morón passt de bal in één keer door. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo geeft een lange en hoge pass. Morón rent richting de bal. Morón schiet op doel. Sodomlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jokšić rent richting de bal. Jokšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Visinii 1:2

39e minuut.
Iğdırlıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Obara rent richting de bal. Obara passt de bal in één keer door. Stypuła is nu in balbezit. Stypuła schiet op doel. Fizedean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón geeft de bal voor. Daar is Biaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jokšić rent richting de bal. Jokšić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Morón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudryk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morón raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Salatović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sodomlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 48%, Visinii 52%.
Rapidistu 1923 - Visinii 1:2

46e minuut.
Flaks komt het veld opgelopen. Stegienka komt het veld opgelopen. Niño komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Suri heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Sơn is nu in balbezit. Hồng Sơn probeert naar een medespeler te passen. Jokšić is nu in balbezit. Jokšić haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Niño geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Salatović de bal onder controle te krijgen. Simionato is nu in balbezit. Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Obara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Visinii 1:3

60e minuut.
Niño passt de bal in één keer door. Čolović is nu in balbezit. Čolović speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ... Fizedean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Stypuła is nu in balbezit. Salatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Simionato de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Flaks de bal. Salatović verovert de bal door een tackle van achteren. Salatović speelt de bal door. Jokšić is nu in balbezit. Jokšić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jokšić is nu in balbezit. Stegienka verovert de bal door een tackle van achteren. Stegienka geeft de bal voor. Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Şanalır de bal. Iğdırlıoğlu rent richting de bal. Iğdırlıoğlu speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Visinii 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 59%, Visinii 41%.
Rapidistu 1923 - Visinii 1:4