Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OLD PUNX NEVER DIE Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7198
OLD PUNX NEVER DIE Congratia
451!!! Tactiek 202212
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Hilton onderschept slim de pass. Aleixo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gromada de bal. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gromada rent richting de bal. Gromada draait met de bal, schiet en ... Kucenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Duy Hùng passt de bal in één keer door. van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelić bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Pol onderschept slim de pass. van den Pol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Prata krijgt zijn hoofd ertegen. Kucenko probeert naar een medespeler te passen. Ruffier is nu in balbezit. Beasley onderschept slim de pass. Beasley geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley rent richting de bal. Beasley passt de bal in één keer door. Sępek is nu in balbezit. Sępek schiet op doel. Kujawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gromada rent richting de bal. Gromada passt de bal met de wreef. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palyanitsa zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Inworp. Palyanitsa met de inworp. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo geeft een lange en hoge pass. Prata krijgt zijn hoofd ertegen. Kucenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Mięcławek de bal. Mięcławek probeert naar een medespeler te passen. Palyanitsa controleert de bal met de borst. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Aleixo kopt de bal weg. Palyanitsa geeft een lange en hoge pass. Gromada kopt de bal weg. Prata is nu in balbezit. Prata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Congratia 0:1

40e minuut.
Palyanitsa passt de bal met de wreef. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata passt de bal met de wreef. Gromada rent richting de bal. Gromada draait met de bal, schiet en ... Kucenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD PUNX NEVER DIE 63%, Congratia 37%.
OLD PUNX NEVER DIE - Congratia 0:1

51e minuut.
van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Majoros begaat een overtreding. van den Pol raakt geblesseerd tijdens het duel. Maldonado komt het veld opgelopen. Fernández komt het veld opgelopen. Marga komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Majoros geeft een lange en hoge pass. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Fernández is nu in balbezit. van den Pol rent richting de bal. van den Pol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Aleixo de bal. Aleixo met een sublieme pass. Palyanitsa met een sublieme pass. Madoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Madoń geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ruffier probeert naar een medespeler te passen. Prata is nu in balbezit. Prata passt de bal zonder na te denken. Gromada rent richting de bal. Gromada draait met de bal, schiet en ... Kucenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Dióssy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sępek. Dióssy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gromada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prata rent richting de bal. Prata schiet op doel. Kucenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Jelić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vutev komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hilton passt de bal in één keer door. Gromada heeft problemen om de bal te vangen. Gromada passt de bal met de wreef. Prata rent richting de bal. Prata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Congratia 0:2

72e minuut.
Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal met de wreef. van den Pol is nu in balbezit. van den Pol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Palyanitsa de bal. Fernández is nu in balbezit. Fernández passt de bal zonder na te denken. Sępek is nu in balbezit. Sępek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wafiyy controleert de bal met de borst. Ruffier is nu in balbezit. Ruffier passt de bal in één keer door. Prata rent richting de bal. Prata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gromada rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruffier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prata krijgt zijn hoofd ertegen. Kucenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hilton rent richting de bal. Aleixo verovert de bal door een tackle van achteren. Aleixo met een sublieme pass. Gromada rent richting de bal. Gromada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aleixo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ruffier de bal. Ruffier probeert naar een medespeler te passen. Aleixo rent richting de bal. Aleixo geeft een hoge lob. Kucenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD PUNX NEVER DIE 61%, Congratia 39%.
OLD PUNX NEVER DIE - Congratia 0:2