Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castelânea Cruzeiro Futebol Clube
Imp4 Tactiek RET 5-3-2 TIME
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 53.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Yamashita probeert naar een medespeler te passen. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordko onderschept slim de pass. Mordko schiet op doel. Pará probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

16e minuut.
Ejtminowicz geeft een hoge lob. Albertocchi kopt de bal weg. Moroni is nu in balbezit. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Covaci passt de bal zonder na te denken. Daar is Albertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castelânea - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

25e minuut.
Andrada rent richting de bal. Covaci onderschept slim de pass. Covaci met een sublieme pass. Albertocchi is nu in balbezit. Albertocchi schiet op doel. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Laikmaa trapt de bal weg van het doel. Covaci speelt de bal door. Ejtminowicz kan de bal niet met de borst controleren. Ejtminowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Cruzeiro Futebol Clube 2:1

32e minuut.
Ejtminowicz met een sublieme pass. Covaci met een sublieme pass. Daar is Albertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamashita met een sublieme pass. Avelino geeft een lange en hoge pass. Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Avelino is nu in balbezit. Avelino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrada met de inworp. Yamashita geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ejtminowicz speelt de bal door. Covaci met een sublieme pass. Albertocchi rent richting de bal. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel. Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Qasem Ibn-Faisal onderschept slim de pass. Covaci rent richting de bal. Covaci passt de bal zonder na te denken. Daar is Albertocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castelânea 29%, Cruzeiro Futebol Clube 71%.
Castelânea - Cruzeiro Futebol Clube 2:1

46e minuut.
Covaci passt de bal zonder na te denken. Albertocchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moroni. Moroni krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Moroni is nu in balbezit. Pietrzyk is nu in balbezit. Pietrzyk geeft de bal voor. Praxedes kopt de bal weg. Avelino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ejtminowicz probeert naar een medespeler te passen. Covaci probeert naar een medespeler te passen. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Cruzeiro Futebol Clube 3:1

66e minuut.
Ejtminowicz onderschept slim de pass. Ejtminowicz speelt de bal door. Albertocchi is nu in balbezit. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Masureel met de inworp. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz passt de bal in één keer door. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castelânea - Cruzeiro Futebol Clube 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castelânea 33%, Cruzeiro Futebol Clube 67%.
Castelânea - Cruzeiro Futebol Clube 4:1