Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Grubson Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC Grubson Aguardientosos FC
Gruu off Tactiek BLUE
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 3
57.9 gemiddelde waardering 51
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Alegría probeert de bal met de borst te controleren. Yaacob bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alegría. Alegría krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Anuszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Amat geeft een lange en hoge pass. Escudero is nu in balbezit. Escudero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yaranga rent richting de bal. Yaranga passt de bal in één keer door. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Yaacob is nu in balbezit. Yaacob draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaranga met een sublieme pass. Amat rent richting de bal. Amat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Lup de bal onder controle te krijgen. Amat rent richting de bal. Amat passt de bal met de wreef. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Yaranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anuszkiewicz rent richting de bal. Anuszkiewicz geeft een hoge lob. Arzu rent richting de bal. Arzu draait met de bal, schiet en ... Dupain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Salgado rent richting de bal. Spurna begaat een overtreding. Salgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Arzu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Spurna de bal. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Dupain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Aguardientosos FC 1:0

33e minuut.
Daar is Yaacob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaacob passt de bal zonder na te denken. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Aguardientosos FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 55%, Aguardientosos FC 45%.
FC Grubson - Aguardientosos FC 2:0

46e minuut.
Escudero met een sublieme pass. Amat is nu in balbezit. Kriisa geeft een hoge lob. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arzu is nu in balbezit. Arzu draait met de bal, schiet en ... Dupain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Aguardientosos FC 3:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Amat de bal onder controle te krijgen. Anuszkiewicz is nu in balbezit. Anuszkiewicz passt de bal met de wreef. Arzu rent richting de bal. Arzu schiet op doel. Dupain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kriisa probeert naar een medespeler te passen. Brovarskyi rent richting de bal. Brovarskyi speelt de bal door. Klungelig pakt Arzu de bal. Arzu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Spurna rent richting de bal. Spurna geeft een lange en hoge pass. Escudero rent richting de bal. Escudero schiet op doel. Mustafazadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Aguardientosos FC 3:1

66e minuut.
Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaacob bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaacob geeft een hoge lob. Apaydın rent richting de bal. Apaydın schiet op doel. Dupain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Arzu is nu in balbezit. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu is nu in balbezit. Arzu schiet op doel. Dupain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Aguardientosos FC 4:1

71e minuut.
Glockner komt het veld opgelopen. Jeftović komt het veld opgelopen. Malaškevičius komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Escudero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Van Peteghem maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jeftović kopt de bal weg. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Amat met de inworp. Kriisa is nu in balbezit. Kriisa geeft een hoge lob. Malaškevičius is nu in balbezit. Malaškevičius haalt uit met een fantastische trap. Dupain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 58%, Aguardientosos FC 42%.
FC Grubson - Aguardientosos FC 4:1