Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wdysieboisko
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9447
Fc_Dys AZ Chorzów
4-4-2 ver. 3 Tactiek 5-3-2L ATAK*
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
52.7 gemiddelde waardering 67
good Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Chardon geeft een hoge lob. Madey heeft problemen om de bal te vangen. Opdam rent richting de bal. Opdam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Czyrak geeft de bal voor. Petaloudas is nu in balbezit. Michoń is nu in balbezit. Petaloudas onderschept slim de pass. Petaloudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chałabada speelt de bal door. Tealdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas onderschept slim de pass. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... Vasino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - AZ Chorzów 0:1

36e minuut.
Opdam kopt de bal weg. Daar is Michoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... Vasino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - AZ Chorzów 0:2

40e minuut.
Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito passt de bal zonder na te denken. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft een lange en hoge pass. Opdam maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Dys 64%, AZ Chorzów 36%.
Fc_Dys - AZ Chorzów 0:2

51e minuut.
Chardon speelt de bal door. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tealdi is nu in balbezit. Opdam verovert de bal door een tackle van achteren. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petaloudas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esposito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Opdam springt en kopt de bal. Vasino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Esposito geeft de bal voor. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam passt de bal in één keer door. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Tandecki kan de bal niet met de borst controleren. Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito geeft een lange en hoge pass. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gavoto trapt de bal weg van het doel. Esposito speelt de bal door. Chardon probeert de bal aan de voet te houden. Chardon geeft een hoge lob. Petaloudas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Chardon de bal. Chardon geeft de bal voor. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - AZ Chorzów 0:3

79e minuut.
Kicuła passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wyrwa de bal. Wyrwa schiet op doel. Kotnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - AZ Chorzów 1:3

83e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Michoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chardon raakt geblesseerd tijdens het duel. Esposito zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Opdam maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - AZ Chorzów 1:4

86e minuut.
Hortêncio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lampón de bal onder controle te krijgen. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Vasino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Dys - AZ Chorzów 1:5

90e minuut.
Kicuła is nu in balbezit. Kicuła met een sublieme pass. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa schiet op doel. Kotnik probeert de bal aan de voet te houden. Gavoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Dys 52%, AZ Chorzów 48%.
Fc_Dys - AZ Chorzów 1:5