Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Royal Phoenix Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1491
Royal Phoenix Visinii
atac 1 Tactiek 4-3-3 up
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
48 gemiddelde waardering 40.9
uitstekend Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Berescu passt de bal zonder na te denken. Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. Sodomlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu onderschept slim de pass. Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Berescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Parejas passt de bal met de wreef. Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović passt de bal met de wreef. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ... Risdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Stypuła onderschept slim de pass. Stypuła geeft een lange en hoge pass. Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara onderschept slim de pass. Obara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obara heeft problemen om de bal te vangen. Obara haalt uit met een fantastische trap. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Ciuboată kopt de bal weg. Săvoiu rent richting de bal. Parejas probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... Sodomlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Klungelig pakt Čolović de bal. Iğdırlıoğlu is nu in balbezit. Ungureanu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Holban de bal. Holban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu geeft een hoge lob. Wierzba heeft problemen om de bal te vangen. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 35%, Visinii 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Phoenix - Visinii 0:0

46e minuut.
Flaks komt het veld opgelopen. Stegienka komt het veld opgelopen. Niño komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Iğdırlıoğlu is nu in balbezit. Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Săvoiu geeft een hoge lob. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taillandier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu passt de bal in één keer door. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sodomlak trapt de bal weg. Niño geeft een lange en hoge pass. Obara is nu in balbezit. Obara haalt uit met een fantastische trap. Risdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Visinii 0:1

59e minuut.
Niño rent richting de bal. Niño geeft een lange en hoge pass. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara draait met de bal, schiet en ... Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Visinii 0:2

71e minuut.
Berescu onderschept slim de pass. Berescu passt de bal zonder na te denken. Holban is nu in balbezit. Holban draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stegienka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 31%, Visinii 69%.
Royal Phoenix - Visinii 0:2