Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sanpeng dôme
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6223
FC ISHIRAHOSHI F C K
echine Tactiek 442
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 38.6
formidable Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


16e minuut.
Morgado is nu in balbezit. Morgado geeft een hoge lob. Heesakkers heeft problemen om de bal te vangen. Barton onderschept slim de pass. Barton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Znak kan de bal niet met de borst controleren. Loodus is nu in balbezit. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Znak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Beaucourt met een sublieme pass. Baratelli probeert de bal aan de voet te houden. Baratelli probeert naar een medespeler te passen. Znak is nu in balbezit. Znak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Baratelli geeft de bal voor. Frey rent richting de bal. Frey passt de bal in één keer door. Znak is nu in balbezit. Znak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Beaucourt passt de bal met de wreef. Bragança probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baratelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratelli geeft een hoge lob. Znak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Baratelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Billard rent richting de bal. Baratelli is nu in balbezit. Baratelli geeft een hoge lob. Bragança springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Billard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Znak is nu in balbezit. Baratelli met een sublieme pass. Bragança rent richting de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap. Bowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak rent richting de bal. Soczyński rent richting de bal. Znak onderschept slim de pass. Znak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Beaucourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pironti rent richting de bal. Pironti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bragança de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Znak krijgt zijn hoofd ertegen. Bowen bokst de bal weg.

45e minuut.
Znak rent richting de bal. Godart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Znak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Znak neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - F C K 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 25%, F C K 75%.
FC ISHIRAHOSHI - F C K 1:0

49e minuut.
Beaucourt geeft een lange en hoge pass. Baratelli rent richting de bal. Baratelli passt de bal in één keer door. Bragança heeft problemen om de bal te vangen. Bragança draait met de bal, schiet en ... Bowen bokst de bal weg. Klungelig pakt Godart de bal. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Beaucourt geeft een hoge lob. Godart heeft problemen om de bal te vangen. Znak rent richting de bal. Znak haalt uit met een fantastische trap. Bowen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Alcantud komt het veld opgelopen. Tallone komt het veld opgelopen. Miquel komt het veld opgelopen. Louvet komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Diaz verovert de bal door een tackle van achteren. Diaz geeft een hoge lob. Bragança heeft problemen om de bal te vangen. Znak is nu in balbezit. Znak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pironti is nu in balbezit. Pironti geeft een hoge lob. Znak kopt de bal weg. Billard bereikt de bal nog maar net als eerste. Billard passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bragança is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - F C K 2:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guillot komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Beaucourt heeft problemen om de bal te vangen. Beaucourt speelt de bal door. Znak is nu in balbezit. Znak schiet op doel. Louvet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Billard is nu in balbezit. Billard passt de bal met de wreef. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - F C K 3:0

76e minuut.
Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt passt de bal zonder na te denken. Billard met een sublieme pass. Bragança rent richting de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chambon rent richting de bal. Baratelli verovert de bal door een tackle van achteren. Baratelli probeert naar een medespeler te passen. Znak is nu in balbezit. Znak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Daar is Billard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chambon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Billard. Billard krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak schiet op doel. Godart probeert de bal aan de voet te houden. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 16%, F C K 84%.
FC ISHIRAHOSHI - F C K 3:0