Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Śląsk Wrocław S.A. Festung Breslau FC
XXX Tactiek Last
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36.2 gemiddelde waardering 58.3
average Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bobô de bal. Bobô passt de bal in één keer door. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo schiet op doel. Hupało bokst de bal weg. Brągiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bagara rent richting de bal. Bagara geeft een hoge lob. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:1

4e minuut.
Murawa rent richting de bal. Scheidegger verovert de bal door een tackle van achteren. Brągiel rent richting de bal. Scheidegger verovert de bal door een tackle van achteren. Scheidegger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scheidegger geeft de bal voor. Hupało probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo geeft de bal voor. Daar is Scheidegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. Hupało bokst de bal weg.

8e minuut.
Murawa geeft een hoge lob. Inworp. Przybyłowski met de inworp. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Bagara probeert naar een medespeler te passen. Scheidegger rent richting de bal. Scheidegger haalt uit met een fantastische trap. Hupało maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:2

25e minuut.
Lerch geeft de bal voor. Bagara rent richting de bal. Bagara geeft een hoge lob. Scheidegger rent richting de bal. Scheidegger haalt uit met een fantastische trap. Hupało verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bocheński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Olszowski de bal onder controle te krijgen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cwalina de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:3

33e minuut.
Bagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagara passt de bal zonder na te denken. Scheidegger rent richting de bal. Scheidegger haalt uit met een fantastische trap. Hupało maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:4

38e minuut.
Scheidegger rent richting de bal. Scheidegger speelt de bal door. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. Hupało maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:5

39e minuut.
Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski passt de bal met de wreef. Bagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagara geeft de bal voor. Scheidegger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Śląsk Wrocław S.A. 74%, Festung Breslau FC 26%.
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:5

46e minuut.
Olszowski kopt de bal weg. Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski met een sublieme pass. Scheidegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheidegger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Bagara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo geeft een hoge lob. Nawałka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:6

51e minuut.
Przybyłowski is nu in balbezit. Przybyłowski geeft een lange en hoge pass. Scheidegger kopt de bal weg. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Mańkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mańkowski geeft de bal voor. Daar is Figuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Olszowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lerch is nu in balbezit. Lerch geeft een hoge lob. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Hupało kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przybyłowski neemt de hoekschop. Nawałka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:7

57e minuut.
Scheidegger verovert de bal door een tackle van achteren. Bagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagara passt de bal met de wreef. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo schiet op doel. Hupało verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:8

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rengifo probeert de bal met de borst te controleren. Bobô rent richting de bal. Nawałka maakt een afschuwelijke overtreding. Nawałka krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bagara probeert naar een medespeler te passen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo passt de bal in één keer door. Daar is Scheidegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scheidegger geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:9

75e minuut.
Bagara rent richting de bal. Bagara passt de bal zonder na te denken. Śmieszny rent richting de bal. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cwalina is nu in balbezit. Rengifo onderschept slim de pass. Rengifo passt de bal met de wreef. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cwalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo onderschept slim de pass. Nawałka rent richting de bal. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:10

85e minuut.
Rengifo controleert de bal met de borst. Rengifo geeft een hoge lob. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Hupało probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Śląsk Wrocław S.A. 73%, Festung Breslau FC 27%.
WKS Śląsk Wrocław S.A. - Festung Breslau FC 0:11