Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wengia Beerodolensis Poseidon Bodensee
dad Tactiek eigene1
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Verpecz rent richting de bal. Verpecz passt de bal in één keer door. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Hebeisen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth passt de bal zonder na te denken. Verpecz geeft een lange en hoge pass. Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rieder is nu in balbezit. Busato onderschept slim de pass. Busato geeft een lange en hoge pass. Mešter geeft een hoge lob. Hebeisen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Verpecz geeft een lange en hoge pass. Hadorn kopt de bal weg. Taganashvili speelt de bal door. Klungelig pakt Hebeisen de bal. Hebeisen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mešter geeft een lange en hoge pass. Hadorn kopt de bal weg. Taggart controleert de bal met de borst. Mešter geeft de bal voor. Hebeisen springt en kopt de bal. Cherek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cherek met een sublieme pass. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth passt de bal met de wreef. Clénin rent richting de bal. Clénin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mendi kopt de bal weg. Daar is Busato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verpecz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hebeisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Danzer passt de bal met de wreef. Lelekidis is nu in balbezit. Aslaksen rent richting de bal. Aslaksen geeft de bal voor. Mešter maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Medana heeft problemen om de bal te vangen. Medana speelt de bal door. Madera probeert naar een medespeler te passen. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen schiet op doel. Cherek bokst de bal weg.

42e minuut.
Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen passt de bal met de wreef. Verpecz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rieder de bal onder controle te krijgen. Hebeisen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 77%, Poseidon Bodensee 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wengia Beerodolensis - Poseidon Bodensee 0:0

46e minuut.
Jordi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hadorn geeft een lange en hoge pass. Verpecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verpecz passt de bal met de wreef. Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter met een sublieme pass. Taganashvili speelt de bal door. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rieder onderschept slim de pass. Rieder geeft een lange en hoge pass. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan geeft een lange en hoge pass. Clénin springt en kopt de bal. Tevez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Madera geeft de bal voor. Daar is Taggart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taganashvili geeft de bal voor. Aslaksen heeft problemen om de bal te vangen. Aslaksen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Verpecz met een sublieme pass. Taganashvili is nu in balbezit. Taganashvili speelt de bal door. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Busato onderschept slim de pass. Busato geeft de bal voor. Aslaksen kopt de bal weg. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Cherek bokst de bal weg.

68e minuut.
Aslaksen met een sublieme pass. Mešter rent richting de bal. Mešter passt de bal met de wreef. Daar is Hebeisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Marcodona komt het veld opgelopen. Amato komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Aslaksen passt de bal in één keer door. Taganashvili rent richting de bal. Taganashvili geeft de bal voor. Mešter rent richting de bal. Mešter geeft een hoge lob. Cherek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wengia Beerodolensis 68%, Poseidon Bodensee 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wengia Beerodolensis - Poseidon Bodensee 0:0