Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: F.C Doman Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2365
F.C Doman FC Adonis
dorica Tactiek 352
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 43.8
wonderbaarlijk Schieten goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Barbaru kopt de bal weg. Arce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davydenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydenkovas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Bould met de inworp. Bălănescu is nu in balbezit. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Balaban draait met de bal, schiet en ... Jędras bokst de bal weg.

7e minuut.
Arce probeert naar een medespeler te passen. Balaban is nu in balbezit. Bălănescu begaat een overtreding. Bălănescu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Balaban is nu in balbezit. Balaban met een sublieme pass. Candil is nu in balbezit. Candil draait met de bal, schiet en ... Jędras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 1:0

15e minuut.
Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce speelt de bal door. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban draait met de bal, schiet en ... Jędras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 2:0

20e minuut.
Jędras met een sublieme pass. Mahuad kopt de bal weg. Candil rent richting de bal. Candil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 3:0

25e minuut.
Marauders passt de bal met de wreef. Schuler is nu in balbezit. Schuler passt de bal in één keer door. Candil rent richting de bal. Candil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Tychosen de bal. Tychosen speelt de bal door. Balaban met een sublieme pass. Candil is nu in balbezit. Candil draait met de bal, schiet en ... Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach onderschept slim de pass. MacConnach geeft een hoge lob. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
MacConnach rent richting de bal. MacConnach met een sublieme pass. Candil is nu in balbezit. Candil schiet op doel. Jędras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 4:0

42e minuut.
Balaban kopt de bal weg. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydenkovas onderschept slim de pass. Davydenkovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 25%, FC Adonis 75%.
F.C Doman - FC Adonis 5:0

51e minuut.
Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei met een sublieme pass. Mahuad met een sublieme pass. Candil is nu in balbezit. Candil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kapala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davydenkovas is nu in balbezit. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil draait met de bal, schiet en ... Jędras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Inworp. Samiung komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mierzwiński rent richting de bal. Mierzwiński passt de bal zonder na te denken. Samiung met een sublieme pass. Daar is Candil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Jędras met een harde bal richting middenveld. MacConnach speelt de bal door. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil haalt uit met een fantastische trap. Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kapala bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Balaban kopt de bal weg. Arce rent richting de bal. Candil onderschept slim de pass. Candil haalt uit met een fantastische trap. Jędras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 6:0

71e minuut.
Mahuad verovert de bal door een tackle van achteren. Mahuad geeft een hoge lob. Candil is nu in balbezit. Candil draait met de bal, schiet en ... Jędras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 7:0

74e minuut.
Barbaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu passt de bal met de wreef. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Hariga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 7:1

78e minuut.
MacConnach geeft een hoge lob. Doroftei kopt de bal weg. Mahuad rent richting de bal. Mahuad geeft een lange en hoge pass. Candil krijgt zijn hoofd ertegen. Jędras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 8:1

80e minuut.
Samiung controleert de bal met de borst. Samiung passt de bal met de wreef. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap. Jędras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 9:1

85e minuut.
Samiung onderschept slim de pass. Samiung geeft de bal voor. Payer controleert de bal met de borst. Candil is nu in balbezit. Candil draait met de bal, schiet en ... Jędras bokst de bal weg.

89e minuut.
Tychosen rent richting de bal. Tychosen geeft de bal voor. Samiung kopt de bal weg. Klungelig pakt Candil de bal. Candil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - FC Adonis 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 36%, FC Adonis 64%.
F.C Doman - FC Adonis 10:1